HOROSKOP ZA PETAK, 27. TRAVNJA Dok je Mjesec u Vagi pozabavimo se odnosima

Mjesec u Vagi  nas potiče na razumijevanje, sklad i ravnotežu tijekom ovog petka.  Slušajmo što imaju za reći drugi otvorenog srca i uma i dopustimo si vidjeti perspektivu drugih osoba. Dijeljenje, razumijevanje, jedini je način postizanja mira i harmonije.

Danas ćemo tražiti ravnotežu u našem životu, a odnosi će nam biti u fokusu. Spremni smo sagledati sve perspektive i razmotriti sve mogućnosti dok je Mjesec u Vagi.

Uran je dostigao kritični zadnji stupanj Ovna. Ovo je uzbudljivo vrijeme kada se nepredvidljiva energija ratnika (Marsa) prepušta nepredvidljivoj ženstvenoj (Venera) energiji. Uran će ući u znak Bika 15. svibnja i to predstavlja značajni pomak energije. Svi ćemo to osjetiti.

Tijekom ovog petka nećemo imati prazni hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com