HOROSKOP ZA SUBOTU, 28. TRAVNJA Pomalo i bit će nešto

Ovu subotu možemo se osjećati pomalo obeshrabreno kada naši napori ne budu odmah pokazali rezultate. Čini se da važne stvari u životu traže više vremena i predanosti nego što smo možda željeli.

Budući da će Mjesec u Vagi biti u izazovnom aspektu s Marsom i Plutonom tijekom dana možemo osjetiti neke napetosti. Naše želje za druženjem i povezivanjem mogu doći u sukob s našim odgovornostima i ambicijama. Pregovaranje i kompromis su teme današnjeg dana.

Zapamtimo, ovaj ciklus Marsa i Plutona traži od nas da pronađemo pravi uzrok za naše probleme. Ostanimo usredotočeni na male korake koje sada možemo učiniti kako bismo pomakli granice vlastitog uma i umova drugih.

Tijekom ove subote nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com