Ljubomorna konkurencija? Nina Donelli o neugodnom iskustvu nakon premijere spota

Pjevačica Nina Donelli nemalo je ostala iznenađena nakon što je novi spot “Luda večer” objavila na YouTube kanalu.  U samo pet minuta netko joj je, kaže šokirano, hakirao profil!
To je zaključila po tome što je “u 4 minute dobila preko 600 dislajkova na pjesmu i spot što je statistički nemoguće”, a potom su joj blokirali brojač na kanalu pa “ispada da ama baš nitko nije pogledao njezinu novu pjesmu tijekom 20 sati iako je cijeli dan na naslovnicama skoro svih portala u zemlji”.
– Nikad u životu se nisam susrela s ovako nečim i nisam znala uopće što da napravim. Tada mi je moj autor Neno Ninčević savjetovao da se obratim policiji i prijavim hakerski napad. Hvala im na brzoj reakciji, kao i You Tubeu jer su mi javili kako proboj mog kanala dolazi s dvije IP adrese, jedne iz Vijetnama, a druge iz Hercegovine. Čula sam da su se neke moje kolegice već žalile kako su im se slične stvari događale od ljubomornih konkurenata u ovom poslu, ali doista ne razumijem zašto bih ja nekome smetala i bila problem? Pa imam samo 20 godina i tek sam na početku karijere. Nikome se nisam zamjerila i ovo me sve jako rastužuje, rasplakala sam se zbog takvih loših ljudi, kazala je mlada pjevačica, a njezin autor Neno Ninčević nadodaje:
– Ova današnja vremena na estradi me plaše, ljudi su postali beskrupulozni i strašni. Mene samo tješi što znam da imamo hit i hvala im na tome što nam daju na važnosti. Možete li zamisliti te paranoje ako je nekome djevojka od 20 godina postala prijetnja pa je na ovakav način minira?
Ninu Donelli ova iskustva neće pokolebati, kaže, da se sada još više potrudi kako bi na predstojećem CMC festivalu u Vodicama od sebe dala maksimum i pokazala zločestim hejterima u ovom poslu da je neće tako lako obeshrabriti.