HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 30. TRAVNJA Osjećate li intenzitet Mjeseca u Škorpionu?

Mjesec će cijeli dan provesti u znaku Škorpiona i radit će skladne aspekte s Jupiterom,  Marsom i Plutonom. Osjećat ćemo se optimistično i možemo očekivati napredak u poslu.

Emocionalno nam može biti teže dok je Mjesec u Škorpionu. Povećana je ljubomora, zavist i ostali negativni osjećaji. Seksualnost i senzualnost su u porastu, naglašene su snažne emocije, a diplomacije i taktike kao da i nema. Međutim, ovo je dobar trenutak za bilo koju okupaciju koja treba intenzitet i odricanje.

Kod onih koji imaju natalno Mjesec u znaku Škorpiona naglašena je strast. Strast može biti prema hrani, seksu, novcu, poslu, moći ili nešto drugo. Ako se oni odluče slijediti neki cilj, za njih to može biti teško jer idu do krajnjih granica izdržljivosti. Takav način života može biti prilično destruktivan, naročito za zdravlje.

Tijekom ovog ponedjeljka nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com