HOROSKOP ZA UTORAK, 1. SVIBNJA Prazan hod Mjeseca iskoristimo za odmor

Ovaj utorak imamo prazan hod Mjeseca od 4.55 do 17.19 pa će najbolje biti da provedemo dan kako i sam praznik govori – u neradu. Ne raditi ništa i odmoriti.

Nakon praznog hoda Mjeseca poslijepodne, Mjesec će ući u znak Strijelca što će nam donijeti nemir, želju za istraživanjem i novi način razmišljanja. Ovo će biti idealno vrijeme da ga provedimo s prijateljima i za nove potrage izvan naših okvira.

Imat ćemo dovoljno promjena tijekom svibnja, posebno od planeta Urana koji će nakon osam godina provedenih u znaku Ovna, polovicom svibnja ući u znak Bika. Uran će do 2026. ostati u znaku Bika i donijet će nam prilike da se oslobodimo materijalističkih okova i donijet će nam drastične ekonomske promjene.

Merkur će nakon više od dva mjeseca izaći iz znaka Ovna i ulazi u znak Bika oko 13. svibnja pa će se psihička energija malo usporiti. Usporavanje neće dugo trajati jer će već krajem svibnja Merkur ući u znak Blizanaca,  što će nam donijeti nove ideje i planove.

Mars će isto polovicom svibnja ući u znak Vodenjaka što će nam donijeti da budemo više otvoreni prema budućnosti i više skloni drukčijem pristupu rješavanja problema nego inače.

Kada oko 19. svibnja Venera uđe u znak Raka možemo se više pozabaviti ljubavlju i emocionalnom stranom našeg života.

Sve u svemu pričekajmo mlad Mjesec, 15. svibnja za početak novih akcija i projekta.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.