FOTO / VIDEO Puležanka s londonskom adresom krenula u osvajanje svjetske glazbene scene

Hrvatska glazbenica s londonskom adresom koja je studirala na glazbenim institucijama kao što su United World College (Duino, Italija), Berklee (Boston, SAD) i Institute of Contemporary Music Performance (London, UK), 27-godišnja Tiani,  rođena u Puli, a odrasla u Rovinju, nedavno je odlučila javnost upoznati s autorskim pjesmama.

Tiani je još uvijek  novo lice na glazbenoj sceni, no nakon prvog debi singla All Of Me, kojeg je predstavila prije šest mjeseci, prve su reakcije bile iznimno pozitivne.

Prije par tjedana Tiani je predstavila svoj drugi singl, pjesmu Wonder, putem Spotify i Soundcloud kanala, koja je odmah samo na Soundcloudu preslušana 20.000 puta, dok je spot na Youtube kanalu ubrzo prešao brojku od 100.000 pregleda.

Spot je sniman u Hrvatskoj, u Rovinju. Priprema i snimanje trajali su dva mjeseca, a za scenarij, ideju, skulpture, odjeću i nakit zaslužni su Tiani te poznati redatelj i majstor vizualnih/specijalnih efekata za film, Paolo Gentilini.

Da je Tiani svestrana i da je ne zanima samo stvaranje glazbe govori informacija da je kao asistent redatelju, Paolu Gentiliniju, bila u timu koji je snimio spot za novu pjesmu Tonyja Cetinskog „General bez činova“.