HOROSKOP ZA PETAK, 4. SVIBNJA Intenzivne strasti

Obećavajući početak vikenda donosi nam intenzivne strasti. Postoji ogromna želja  i potreba da budemo kreativni, da izrazimo sebe, fizički ili na neki drugi način. Ipak, čuvajte se previše agresivnog ponašanja.

Ako ste rođeni 15. siječnja, 28. veljače – 1. ožujka, 15. travnja, 31. svibnja  – 1. lipnja, 18. srpnja, 2.-3. rujna, 18.-19. listopada ili 2. prosinca, ti utjecaji će se posebno odnosi na vas. Štoviše, za neke od vas, bit će neodoljivih privlačnosti i požude.

Poslovno, Mjesec u znaku Jarca upućuje da dok god se držimo ozbiljnosti, realnosti  i odgovornosti možemo imati uspjeha. Idealno bi bilo da se danas prihvatimo onih poslova u kojima smo imali poteškoća i prepreka jer danas svojom upornošću i strpljivošću to možemo riješiti.

Petak i subotu Mjesec će prolaziti znak Jarca pa je idealno da se bavimo nekretninama, zemljištima, izgradnjom, stambenim pitanjima, popravcima u kući, rješavanjem dugova uz pomoć starijih i iskusnih osoba.

Tijekom dana nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com