HOROSKOP ZA SUBOTU, 5. SVIBNJA Dan za planiranje

Subota nam nudi  još jedan dan da ozbiljno i zrelo planiramo svoje aktivnosti. Ovo nije dan da se gubimo u nepraktičnosti, sitnim problemima. Obratimo pozornost na realnost onog što stvaramo. Što god gradimo trebat će proći test, tako da ne štedimo na detaljima.

Uz Mjesec u znaku Jarca, mi smo usredotočeni na smjer našeg života; ambiciozno, ali praktično izradimo čvrste planove za budućnost.

Možemo se osjećati malo i pesimistično vezano uz našu trenutnu  situaciju. Ne treba to koristiti kao izgovor da se ne potrudimo oko ostvarenja naših ciljeva.

U večernjim satima Mjesec će se spojiti s Plutonom, oprezno, sad ne treba izbjegavati dublje skrivene probleme koje moramo riješiti.

Ljubavno, kada stvari ne idu kako treba, uobičajeno je da razgovarate s drugima o tom problemu. Budući danas imamo aspekt prilagodbe Merkura i Jupitera, možda ipak nije rješenje u razgovoru. Pod ovim aspektom možete dobiti savjet koji vam neće koristiti. Pustite dan-dva da se situacija kristalizira.

Prazan hod Mjeseca nemamo ove subote.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com