Iznenađenje koje im je pripremila obožavatelji Maje Šuput nikad neće zaboraviti

 

Maja Šuput počastila je svoje vjerne fanove zakupivši jednu kino dvoranu u CineStaru Arena IMAX samo za njihovo druženje, te im omogućila da zajedno pogledaju romantičnu dramu S ljubavlju, Simon čak mjesec dana prije službenog početka prikazivanja.

Osim što su imali prilike družiti se i fotkati s Majom, među prvima su pogledali romantičnu dramu kojom je Maja ostala oduševljena.

Postoje filmovi s kojima dišete kao jedno, proživljavate svaku sekundu kao da se radi o vama ili nekom vama bliskom. Takav je i S ljubavlju, Simon.

Maja naglašava važnost da budemo ono što jesmo.

Kada prihvatimo sami sebe tada će nas i drugi prihvatiti. Imamo jedan život i trebamo ga maksimalno proživjeti i živjeti punim plućima.

Dolazak Maje izazvao je pravu histeriju među fanovima, koji su čekali u redu za slikanje i druženje. Fanovi su došli iz gotovo svih krajeva Hrvatske, iz Osijeka, Čakovca, Zadra, Splita…, kako bi se bar nekoliko minuta družili s Majom. Bilo je tu suza i uzavrelih emocija, ali i smijeha i zagrljaja. Bila je to večer koju nikada neće zaboraviti, izjavili su najemotivniji Majini fanovi.