HOROSKOP ZA UTORAK, 8. SVIBNJA Previsoka financijska očekivanja

Za ovaj utorak najbolje bi bilo da nam je lagani tempo i da ne uzimamo stvari previše ozbiljno. Komunikacija i napredovanje s bilo kojim idejama vjerojatno će se susreti s nekim neočekivanim preprekama.

Večer donosi aspekt između Sunca u Biku i Jupitera u Škorpionu. Trenutno možemo primijetiti obnovljenu jasnoću u pogledu vlastitog puta prema višem razumijevanju. To možemo povezati s onim što smo počeli krajem listopada 2017. godine.

Sunce i Jupiter su prirodni najbolji prijatelji. Oba imaju kraljevske karakteristike i zajedno mogu nam donijeti povjerenje i sigurnost.  Ovaj napeti aspekt može nas potaknuti da budemo ekspanzivni i da pretjerujemo. Vrhunci i neočekivane promjene u projektima ili ambicijama sada se mogu dogoditi. Potreba za rastom i širenjem trenutno je vrlo snažna.

Aspekt će imati utjecaj na nas cijeli dan. Posebno će biti naglasak na previsokim očekivanjima na financijskoj razini. Za neke će donijeti bankrot, dok za druge može donijeti puno dobiti (novac od drugih, naslijeđa, krediti…)

Mjesec će provoditi cijeli dan u znaku Vodenjaka i tijekom dana nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com