HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 10. SVIBNJA Što je danas dobar, sunčan dan

Ovo je jedan od boljih dana u svibnju jer  Mjesec čini nekoliko dobrih aspekta.

Ovo je izvrsno vrijeme za završetak važnih projekta uz podršku jednog od autoriteta. Mars je u egzaltaciji u znaku Jarca i to donosi veću vjerojatnost za uspjeh i priznanje.

Uz pomoć Mjeseca u znaku Riba trenutno imamo vjeru i želju da poduzmemo korake kako bismo poboljšali naše živote. Velikodušnost, optimizam i sreća danas su naglašeni.

Idealno je da se povežemo s ljudima s kojima dijelimo naše ciljeve, želje za poboljšanjem ili s projektima koji su poticajni.

Ponudite svoju pomoć drugima, tražite pomoć od drugih ako vam je potrebna. Izmjenom pozitivne energije stvaramo mogućnost da uspijemo.

Tijekom dana nećemo imati prazan hod Mjeseca

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com