Spremno 13. izdanje Hoomstocka, evo tko sve nastupa

Mali festival u Humu, malom mjestu tik uz slovensku granicu i rijeku Sutlu, samo 45 minuta vožnje udaljenom od Zagreba, malen je samo na papiru – line up koji je Humska udruga ove godine složila bez problema može parirati svakom većem festivalu.

Spustite prozore, skrenite na staru cestu i uz vjetar u kosi 24. i 25. kolovoza dovezite se u Hum na Sutli. Tamo će vas na 13. Hoomstocku dočekati Urban & 4, Ogenj, Koala Voice, NLV, J.R. August i Antenat, Darko Rundek s Ekipom za najbolje provode (Silvio Bočić, Roko Crnić, Mario Domazet, Miro Manojlović, Igor Pavlica i Ana Kovačić), beogradski kantautor Dukat i njegov Stray Dogg.

Za one sitne noćne sate će se na Hoomstocku pobrinuti Debeli Precjenik. Ako itko zna kako izbaciti i posljednje atome energije, to su, tako kažu, Debeljaci. Na Hoomstock dolaze s 25 godina karijere na neumornim leđima, i to u godini kada slave 20 godina od objave svojeg prvog studijskog albuma.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio po cijeni od 70 kuna. Ova cijena vrijedi do 1. lipnja. Za više informacija pratite službenu Facebook stranicu i event.