FOTO Poznat datum otvaranja outlet naselja: Na 15.000 m2 više od 100 modnih i lifestyle brandova

Novi Designer Outlet Croatia, pored robne kuće IKEA u Rugvici, svoja će vrata otvoriti u četvrtak, 7. lipnja u 17 sati, uz veliku svečanost. Na dan otvorenja, nova outlet destinacija za kupovinu ponudit će više od 100 modnih i lifestyle brandova po 30 do 70 posto nižim cijenama u odnosu na redovne maloprodajne cijene.

Modni i lifestyle brandovi bit će otkriveni na internetskoj stranici Designer Outlet Croatia netom prije otvorenja. Većina brandova ponudit će modu za žene, muškarce i djecu, uključujući odjeću, obuću i dodatke, kao i opremu za sport i rekreaciju na otvorenom.

Posjetitelje će velikim besplatnim koncertom zabaviti Severina.  

Prvi posjetitelji mogu očekivati posebne popuste povodom otvorenja, kao i brojne zabavne sadržaje za sve članove obitelji.

Svi koji se vole igrati i iščekuju otvorenje, mogu se već sada pridružiti VIP klubu Designer Outlet Croatia te se prijaviti na sudjelovanje u velikoj nagradnoj igri povodom otvorenja na internetskoj stranici Designer Outlet Croatia. S malo sreće, moguće je osvojiti walk-in ormar s odjećom u vrijednosti od 30.000 kuna, sedmodnevno krstarenje Mediteranom za dvoje, te poklon bonove, kao i druge vrijedne nagrade.

U novome vrhunskom outlet naselju, koji se proteže na više od 15.000 m2, posjetitelji će moći uživati u šetnji hrvatskim regijama, iskusivši kupovinu u trgovinama izgrađenim od kamena u skladu s tradicionalnom dalmatinskom arhitekturom. Posjetitelji mogu pronaći i repliku dubrovačkog gradskog tornja ili doživjeti šetnju dalmatinskim kalama. Svojom jedinstvenom arhitekturom inspiriranom hrvatskim regijama, u Designer Outlet Croatia možete doživjeti i djelić atmosfere zagrebačkog starog grada te naići na kulu Lotrščak ili samo uživati u pogledu na veselo obojane zagrebačke fasade trgovina.

 

Investicija u Designer Outlet Croatia zajednički je pothvat tvrtke IKEA Centres i švicarskog Mutschler Outlet Holding AG, koje već surađuju u projektu Designer Outlet Algarve u Portugalu. Nad oba dizajnerska outleta upravljat će konzultantska tvrtka iz Austrije, ROS Retail Outlet Shopping, jedan od vodećih europskih upravitelja outleta.   

Lokacija

Smješten je na jugoistoku Zagreba usporedno s autocestom A3/E71, kod čvorišta Ivanja Reka A4/E71, kojim na dnevnoj bazi u prosjeku prometuje 50.000 vozila. Autocesta A3 povezuje Srbiju i istok Hrvatske sa Zagrebom. Autocesta A4 vodi na sjever do izrazito posjećenoga grada Varaždina te potom nastavlja do Mađarske. Međunarodna zračna luka Zagreb – Franjo Tuđman udaljena je 20 minuta, a centar Zagreba svega 30 minuta vožnje automobilom.

Površina centra

Designer Outlet Croatia

Faza I: 15.000 m2

Brandovi

više od 100 modnih i lifestyle brandova

Trgovine                       

otprilike 75 trgovina

Parkiralište

oko 2.500 besplatnih parkirnih mjesta

Investitori

IKEA Centres, Kastrup, Danska

Mutschler Group, Ulm/Zurich, Njemačka/Švicarska

Upravitelj

ROS Retail Outlet Shopping, Beč, Austrija

Otvaranje faze 1
7. lipnja 2018. u 17 sati.