HOROSKOP ZA PETAK, 11. SVIBNJA Što nam donosi aspekt Sunca i Plutona?

Današnji ugodan aspekt Sunca i Plutona nas podsjeća da imamo sposobnost da vlastitom odlučnošću iskoristimo ono što imamo. Ovo je tranzit jake energije i trebamo ga iskoristiti.  Možemo dobiti jasnoću o tome na što bismo trebali usredotočiti svoju energiju. Kao rezultat toga, možemo dobiti puno, uz minimalni trud.

Ciklus između Sunca i Plutona  je ciklus osnaživanja. Ovaj ciklus započeo je početkom siječnja; sjetimo se koja su pitanja vezana uz snagu i izdržljivost bila u to vrijeme? Rezultat onog što je tad počelo, sada dolazi u fokus i možemo vidjeti jasno svoj put. Nismo još stigli do cilja, ali sada znamo koje korake trebamo poduzeti. Puni izraz snage ovog ciklusa bit će jasan početkom srpnja.

Ovaj petak imamo prazan hod Mjeseca od 11.02 do 14.40. Nakon toga Mjesec će ući u znak Ovna i donijeti nam dinamičan i aktivan vikend.

Ljubav na prvi pogled ili uzbudljivi ljubavni susret sada se može dogoditi.

Kad je Mjesec u Ovnu, imamo malo strpljenja za druge. Vrijeme je idealno da se suočimo  sa svojim strahovima, pomaknemo naše granice i naučimo biti hrabri.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com