HOROSKOP ZA SUBOTU, 12. SVIBNJA Držimo se dalje od verbalnih sukoba

Danas i sutra imamo posljednje poglavlje tranzita Merkura u Ovnu.

Ovo je drugi put da će Merkur biti u težem aspektu s Marsom, dok je u znaku Ovna. Prvi put je bio 4. travnja, dok je Merkur bio retrogradan. Ovo je dosta težak, neugodan i oštar aspekt koji nam donosi nemir i eventualno bijes u našim razmišljanjima i komunikaciji.  Bitno je da ne provociramo druge i da ne dozvolimo da nas netko isprovocira. Držimo se dalje od verbalnih sukoba.

Prije nego progovorimo, zapitajmo se: je li to istina, da li je to potrebno izgovoriti i koja je svrha?

Najvažnije je danas usporiti, paziti što ćemo reći.

Mjesec će cijeli dan prolaziti znakom Ovna, što nam nudi brze i ponekad vrlo teške emocije. Možemo se osjećati nervozno, nestrpljivo i možemo imati tendenciju da se osjećamo nepobjedivo. Tu nam može pomoći bilo kakva fizička aktivnost da tu nervozu izbacimo iz sebe.

Strast vlada i imat će utjecaj najviše na one koji su rođeni u razdoblju od 11.-12. siječnja, 10. veljače, 11.-12. ožujka, 11. travnja, 12. svibnja, 12. lipnja, 13.-14. srpnja, 14. kolovoza, 14. rujna, 14.-15. listopada , 13.-14. studenog ili 13. prosinca..

Tijekom dana nema praznog hoda Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com