FOTO Poslastica za ljubitelje tetovaža – Tattoo konvencija u Zagrebu

Po četvrti puta u samom centru Zagreba u atriju kina Studentskog centra na adresi Savska cesta 25, kao i prethodna tri puta, održati će se Hrvatska tattoo konvencija, sajam tetoviranja i opreme, poslastica za sve ljubitelje tetovaža.

-dogovorite svoj termin kod domaćih i stranih majstora tetoviranja koji izlažu i tetoviraju na  konvenciji

-naučite više o tetoviranju i o najnovijim trendovima tetoviranja i opreme

-educirajte se na seminarima i prezentacijama tetovaža

-prijavite se sa svojom tetovažom u izbor najboljih tetovaža i osvojite nagrade sponzora

-kupite artikle vodećih svjetskih distributera opreme za tetoviranje i piercing

-dobro se provedite uz bogat zabavni program.

U tri dana konvencije vodeći hrvatski i svjetski majstori tetoviranja predstavit će se sa svojim vrhunskim radovima, a posjetitelji će se upoznati sa šarolikim svijetom tetovaža i ljudi koji ih nose. Na konvenciji će osim hrvatskih majstora tetovaža sudjelovati i poznati majstori iz Japana, Slovenije, Njemačke, Meksika, BiH i Italije. Na samoj konvenciji moći ćete se istetovirati kod vašeg omiljenog majstora, a možda upravo vaša tetovaža osvoji i neku od nagrada. Natjecanja za najbolje tetovaže održavat će se svaku večer sva tri dana konvencije, a najbolji majstor tetoviranja putuje u Englesku gdje dobija plaćen štand i pravo sudjelovanja na najprestižnijoj tattoo konvenciji na svijetu, londonskoj tattoo konvenciji u rujnu ove godine.

Konvencija će biti upotpunjena raznim zabavnim programima, prezentacijama i edukacijskim seminarima. U subotu, 20. svibnja tijekom dana održat će se radionice burleske i WBA prvenstvo Hrvatske u bodypaintingu, na kojem će vodeći make-up artisti Hrvatske odabrati najbolji rad oslikavanja tijela. Natjecanje se održava po pravilima i u sklopu World Bodypainting Association federacije, a pobjednik natjecanja nastupa na Svjetskom WBA prvenstvu. Dan kasnije u nedjelju, 21. svibnja na redu su dvije radionice bodypaintinga.

Natjecanja u najboljim tetovažama i bodypaintingu prava su poslastica za sve snimatelje i fotografe gdje mogu snimiti raznorazne istetovirane i ispirsane face te djevojke oslikanih tijela i lica od strane naših najboljih make up artista. Tu će također biti i izbor za najljepšu Pin-up Hrvaticu.

Osim Konvencije, u prostoru kina Studentskog Centra u subotu u 22 sata slijedi nastup najboljih svjetskih performera burleske i kabarea u sklopu Bourlesque & Cabaret Show by Cirque Rouge. Izuzetan zabavan program kojeg se nema prilike često vidjeti u Hrvatskoj.

Karte za Burlesque&Cabaret Show možete nabaviti u pretprodaji preko sistema Eventim po cijeni 180, 160 i 140 kuna, a ulaznice za show vrijede i za sva tri dana Tattoo konvencije. Obrnuto ne vrijedi, s ulaznicama Konvencije ne možete ući na Burlesque&Cabaret jer su sjedala numerirana.

Dress code za predstavu Burlesque&Cabaret Show by Cirque Rouge nije obavezan, ali se preporučuje odjeća 20-ih, 30-ih, 40-ih i 50-ih godina prošlog stoljeća, stil burleske i filmskih diva, gangster&prohibicija, gatsby,  pin-up, dandy, swingboy, žigolo, vodvilj, Moulin Rouge…, inspiraciju možete dobiti u filmovima poput Cabaret, Žalac, LA Confidential, The Black Dahlia… Damama se preporučuju cigaršpici, perje, niske bisera, bubi frizure, rukavice, čarape na crtu, večernje haljine, glamour, a gospodi šeširi, tregeri, odijela itd.

Na konvenciji ćete također imati prilike vidjeti najluđe frizerske uratke frizerskog salona She Cuts Your Hair, a gospoda će moći urediti svoje brade, brkove i kosu u barber shopu Gospon Fulir. U sklopu konvencije održati će se natjecanje za najljepše brkove i bradu.

RADNO VRIJEME:

Petak: 12:00 – 23:00
Subota: 10:00 – 24:00
Nedjelja: 10:00 – 20:00

CIJENA ULAZNICA:

Hrvatska tattoo konvencija 19./20./21.5.:

35 kn / – jedan dan
90 kn / – za sva 3 dana

Bourlesque & Cabaret Show by Cirque Rouge 20.5. u 22 sata

140, 160 i 180 kn  – ulaznica vrijedi za sva tri dana konvencije, u prodaji putem sistema Eventim.