Kraljevsko vjenčanje: Iz minute u minutu s princom Harryjem i Meghan Markle

Dok se kraljevska obitelj okuplja u Windsoru u Engleskoj da proslavi predstojeće vjenčanje iz bajke princa Harryja i Meghan Markle, E! će kontinuirano izvještavati sve u vezi s kraljevskim vjenčanjem uz kulminaciju kada se dogodi sretni događaj koji je proglašen za događaj godine.

U subotu, 19. svibnja u 1 sati počinje prenos uživo direktno iz dvorca Windsor, E! Live From The Royal Wedding, s eksperticom za popularnu kulturu Giulianom Rancic, uz stilistu poznatih osoba Brada Goreskija, stručnjaka za kraljevsku obitelj za kanal E! i glavnu dopisnicu Melanie Bromley i E! UK televizijsku voditeljicu Sarah-Jane Crawford. Kao finale svega, bit će emitiran E! Royal Wedding Rundown, jednosatni prikaz vjenčanja i cijelog povijesnog događaja, 20. svibnja u 22 sata. Ovaj poseban dan emitiranja uživo producirat će Wilshire Studios.

E! News će također imati priloge i izvještaje posvećene kraljevskom vjenčanju tijekom cijelog tjedna dok se očekuje ceremonija, a ekspertica kanala E! za kraljevsku obitelj Melanie Bromley imat će detaljna uključenja uživo iz Londona i Windsora, uz  novosti koje stižu iz minute u minut u vezi s princom Harryjem i Meghan, završno s finalnim pripremama za ovo veliko vjenčanje, a sve to očekuje gledatelje od 15. do 18. svibnja u 13 i 23 sata na E! News

Omiljen među fanovima, E! News  Instagram Stories, također će biti posvećen izvještavanju s kraljevskog vjenčanja, prikazujući nove, pomalo komične i vrlo kratke najvažnije detalje s ovog događaja. Fanovi mogu pratiti svakog dana kako se događaj priprema i dobiti ekskluzivni uvid “iza scene” na  E! News i @enews društvenim mrežama (Instagram, Twitter i Facebook) kao i na  @e_news Snapchat nalogu. 

 

Kompletan raspored:

15. do 18. svibnja  u 13 i 23 sata

Prethodeći ceremoniji, Daily Pop i  E! News emitirat će posebna uključenja uživo u vezi s kraljevskim vjenčanjem  tijekom cijelog tjedna, a specijalni dopisnik kanala E! i stručnjak za kraljevsku obitelj  Melanie Bromley imat će detaljne izveštaje iz Engleske, iz Londona i Windsora, uz svakodnevne nove informacije o princu Harryju i Meghan dok se pripremaju za veliko vjenčanje. Pored toga, E! News će donijeti fanovima brojne detalje s ove proslave.

19. svibanj u 11 sati

E! Live From the Royal Wedding – petosatno uživo izvještavanje s vjenčanja, uz voditelje-eksperte za popularnu kulturu, među kojima su: voditeljica Giuliana Rancic, modni stilist poznatih  Brad Goreski, glavni dopisnik E! kanala i ekspert za kraljevsku obitelj Melanie Bromley, i E! UK TV voditeljica Sarah-Jane Crawford.

20. svibanj u 22 sata

E! Royal Wedding Rundown, jednosatna emisija s prikazom najznačajnijih detalja s vjenčanja.

...