HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 14. SVIBNJA Priprema za start

Mjesec provodi dan u stabilnom Biku i nalazi se u zadnjoj četvrti. Budući sutra  imamo mlad Mjesec, dan je najbolje iskoristiti da se oslobodimo svega što je zastarjelo i neuspješno i da se pripremimo za nove pothvate. Ovo nije dobro vrijeme za početak novih akcija ili planova. Pričekajte mlad Mjesec koji nam donosi svježu i mladu energiju da se pokrenete.

Sunce će napraviti manji dinamički aspekt prema Saturnu i  sugerira neka suočavanja s realnošću, što možemo pretvoriti u pozitivnu situaciju tako da se fokusiramo na detalje ili naporan rad. Manja neraspoloženja ili nedostatak zahvalnosti su moguća u večernjim satima.

Mjesec u Biku često je znak praktičnih vještina. Oni koji su imali sreće roditi se s takvim Mjesecom su obično talentirani kuhari i uživaju raditi sve sami. Oni vole miran, stabilan život. Važno je za njih da je sve što posjeduju dobre kvalitete i da je njihov dom udoban. Znaju raditi s biljkama, a vrijeme koje provedu u vrtu ili prirodi je najbolji način da se obnovi njihova energija.

Tijekom dana nemam prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.