HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 14. SVIBNJA Priprema za start

Mjesec provodi dan u stabilnom Biku i nalazi se u zadnjoj četvrti. Budući sutra  imamo mlad Mjesec, dan je najbolje iskoristiti da se oslobodimo svega što je zastarjelo i neuspješno i da se pripremimo za nove pothvate. Ovo nije dobro vrijeme za početak novih akcija ili planova. Pričekajte mlad Mjesec koji nam donosi svježu i mladu energiju da se pokrenete.

Sunce će napraviti manji dinamički aspekt prema Saturnu i  sugerira neka suočavanja s realnošću, što možemo pretvoriti u pozitivnu situaciju tako da se fokusiramo na detalje ili naporan rad. Manja neraspoloženja ili nedostatak zahvalnosti su moguća u večernjim satima.

Mjesec u Biku često je znak praktičnih vještina. Oni koji su imali sreće roditi se s takvim Mjesecom su obično talentirani kuhari i uživaju raditi sve sami. Oni vole miran, stabilan život. Važno je za njih da je sve što posjeduju dobre kvalitete i da je njihov dom udoban. Znaju raditi s biljkama, a vrijeme koje provedu u vrtu ili prirodi je najbolji način da se obnovi njihova energija.

Tijekom dana nemam prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com