HOROSKOP ZA UTORAK, 15. SVIBNJA Uran ulazi u Bika, Mars u Vodenjaka… Kakav dan pred nama!

Ovo će biti poseban dan. Imamo mlad mjesec u Biku u 13.47,  a planet Uran ulazi u znak Bika te Mars ulazi u znak Vodenjaka! Mlad Mjesec – novi početak i Uran nakon sedam godina mijenja znak u Bika – novi početak. Ako imate planete ili kuteve na prvim stupnjevima fiksnih znakova (Bik, Lav, Škorpion i Vodenjak), osjetit ćete posebno ovaj pomak planeta. Zadnji posjet Urana u znaku Bika je bio početkom 1940. godine.

Ovo je izvrsno vrijeme za okrenuti novu stranicu u našim životima za narednih sedam godina koliko će Uran biti u znaku Bika (sve do 2026.). Promjene će se najviše osjetiti u načinu  na koji poslujemo, u novcu i kako koristimo prirodne resurse. Potresi, rudarske katastrofe i sve u vezi tla ili zemlje sada će biti aktualno.

Aspekt Marsa iz Vodenjaka i Urana u Biku ukazuje na revoluciju, na okretanje stvari naglavačke, bijes ili ljutnju. Čuvajte se aviona ili nezgoda sada.

Ovaj tranzit donijet će nam priliku da se oslobodimo materijalističkih okova i to će donijeti drastične ekonomske promjene u svijetu.

Izgleda da nam sredina svibnja donosi zaokret, obrat neke egzistencijalne situacije. Bit će puno napetosti i šokantnih događaja ili iskustva. Ipak, shvatimo da nam svaki šok donosi buđenje.

Bik je znak koji voli mir i sklad, a novi Mjesec u Biku je prilika da pronađete svoj kutak koji će vas povezati sa zemljom i užicima koji su nam dostupni.  

Prazan hod Mjeseca imamo od 22.29 do 22.43.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com