HOROSKOP ZA UTORAK, 15. SVIBNJA Uran ulazi u Bika, Mars u Vodenjaka… Kakav dan pred nama!

Ovo će biti poseban dan. Imamo mlad mjesec u Biku u 13.47,  a planet Uran ulazi u znak Bika te Mars ulazi u znak Vodenjaka! Mlad Mjesec – novi početak i Uran nakon sedam godina mijenja znak u Bika – novi početak. Ako imate planete ili kuteve na prvim stupnjevima fiksnih znakova (Bik, Lav, Škorpion i Vodenjak), osjetit ćete posebno ovaj pomak planeta. Zadnji posjet Urana u znaku Bika je bio početkom 1940. godine.

Ovo je izvrsno vrijeme za okrenuti novu stranicu u našim životima za narednih sedam godina koliko će Uran biti u znaku Bika (sve do 2026.). Promjene će se najviše osjetiti u načinu  na koji poslujemo, u novcu i kako koristimo prirodne resurse. Potresi, rudarske katastrofe i sve u vezi tla ili zemlje sada će biti aktualno.

Aspekt Marsa iz Vodenjaka i Urana u Biku ukazuje na revoluciju, na okretanje stvari naglavačke, bijes ili ljutnju. Čuvajte se aviona ili nezgoda sada.

Ovaj tranzit donijet će nam priliku da se oslobodimo materijalističkih okova i to će donijeti drastične ekonomske promjene u svijetu.

Izgleda da nam sredina svibnja donosi zaokret, obrat neke egzistencijalne situacije. Bit će puno napetosti i šokantnih događaja ili iskustva. Ipak, shvatimo da nam svaki šok donosi buđenje.

Bik je znak koji voli mir i sklad, a novi Mjesec u Biku je prilika da pronađete svoj kutak koji će vas povezati sa zemljom i užicima koji su nam dostupni.  

Prazan hod Mjeseca imamo od 22.29 do 22.43.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.