MLADI MJESEC U BIKU, 15. SVIBNJA Uran i Mars dodatno će začiniti ovo razdoblje

U utorak, 15. svibnja u 13:48 sati dogodit će se još jedan mladi Mjesec, ovog puta na 24⁰36′ znaka Bika. Otprilike u isto vrijeme, točnije oko 12:10 sati Uran će, nakon sedam godina boravka u znaku Ovna, dotaknuti znak Bika i time najaviti neizbježne promjene.

Svaki mladi Mjesec daje priliku da učinimo važne promjene u našem životu, no ovaj mladi Mjesec potaknut će promjene koje se temelje na realnim ciljevima. Zbog Urana koji mijenja znak i time donosi ogromnu promjenu energije, realizacija naših planova sada može dobiti značajno ubrzanje. Provedba naših planova može se vrlo brzo odvijati, no mi smo se već ranije pripremili i sada smo spremni za promjene i ono što one donose. Ovo su promjene koje smo dugo čekali i koje doživljavaju svoj puni procvat.

Poseban je ovo mladi Mjesec i predstavlja mnogo više od početka uobičajenog četverotjednog lunarnog ciklusa upravo zbog Urana koji donosi ogromnu promjenu energije u vrijeme njegova događanja. Kako biste uvidjeli važnost ulaska Urana u znak Bika, reći ću vam samo da je posljednji put ovaj nepredvidljivi planet u zemljanom i stabilnom znaku Bika bio prije 84 godine, odnosno 1934. godine. Dakle, većina od nas nikada još u svome životu nije osjetila ovakvu vrstu energije.

Mladi Mjesec uvijek je dobro vrijeme da se posvetimo osobnim ciljevima, a kada poprimi energiju Bika onda nas poziva da više uživamo u onome što nam život nosi. Život nam sada nosi temeljne i dugotrajne promjene i vrijeme je da se suočimo s njima. Povezivanje s prirodom, partnerski odnosi, uživanje u hrani, umjetnosti, ljubavi  ili novcu također mogu biti neke od opcija. No, bez obzira što to bilo, ovaj mladi Mjesec poziva nas da otkrijemo ono što nas uistinu čini sretnima i ispunjenima.

Zanimljivo će biti pratiti događanja oko ovog mladog Mjeseca, odnosno razdoblje do punog Mjeseca 29. svibnja jer će već sljedeći dan nakon mladog Mjeseca Mars i Uran učiniti svoj prvi po redu napeti aspekt (sljedeća dva očekuju nas 2. kolovoza i 19. rujna) i time samo doliti ulje na vatru i pogurati promjene koje se već sada čine neizbježnima.