HOROSKOP ZA SRIJEDU, 16. SVIBNJA Dinamični nebeski igrači smjestit će nam poneki izazov

Puno promjena je bilo jučer vezano uz planete. Mars je izašao iz znaka Jarca (u zadnjih mjesec dana bili smo fokusirani na rad i ambicije). On je sada u Vodenjaku, gdje će ostati do sredine studenog. Boravit će tako dugo zbog retrogradnog hoda tijekom ovog ljeta.  Mars u Vodenjaku će pokazati da je razina energije manje predvidiva, a mi ćemo više biti zainteresirani za grupnu dinamiku ili udruženje vezano uz naše projekte. U ovo vrijeme bit ćemo sposobni odvojiti se od svojih emocija kada se pojave ljutnja ili teškoće.

Uran u Biku i Mars u Vodenjaku su dva dinamična igrača  koji aktiviraju naše izazovno ponašanje. Mars i Uran će formirati  tri vrlo izazovna teška aspekta u sljedećim mjesecima. Sad je trenutno jedan, drugi je u kolovozu i zadnji na kraju rujna.

Imajmo na umu da je Mars planet direktne akcije, ljutnje i rata. Uran je planet prkosa, inovacije i revolucije. Odaberimo uzbuđenje, posegnimo za inspiracijom i tražimo neobične promjene.

Mjesec trenutno prolazi znak Blizanaca što nam omogućuje da slušamo i prikupljamo informacije, koje bi trebale dovesti do najboljih odluka za nas u novom okruženju.

Ovu srijedu nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com