HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 17. SVIBNJA Kome to počinje novo ljubavno doba?

Dan za odmor nakon stresnog početka tjedna donose nam planete ovog četvrtka.

Mjesec i Venera  su u znaku Blizanaca, znaku komunikacije, studije i pisanja i sad je dobro vrijeme da podijelimo ideje s drugima. Otvoreni smo za nova iskustva i sklad u našem okruženju.

Povoljno je vrijeme da se zatraži kredit ili usluga.

Puno se piše o ulasku Urana u znak Bika i financijama, a malo se pisalo da će najveće ljubavne promjene u životu imati osobe koje su u podznaku Škorpion i Jarac. Oni će sljedećih mjeseci imati početak uzbudljive nove ere u ljubavnim životima. Definitivno na području braka, partnerstva, ljubavnih veza, djece i ljubavnika, bit će to turbulentno razdoblje od sedam godina.

Mjesec će biti u praznom hodu od 20.17 do 23.47, a nakon toga će ući u znak Raka. Sjetimo se, kad je prazan hod Mjeseca to je neutralno vrijeme, ni dobro ni loše. Sve što se događa  u to vrijeme neće imati značajni utjecaj na budućnost.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com