HOROSKOP ZA SUBOTU, 19. SVIBNJA Vodite ljubav, a ne rasprave

Od 24. travnja Venera (planet ljubavi, ljepote i imovine)  je u Blizancima što nam je potaknulo znatiželju, razmišljanje i razgovore o vrijednostima u vezi ljubavi i novca. Danas će Venera ući u nježni i emotivni znak Raka. Sve do 13. lipnja bit ćemo više zainteresirani za maženje s partnerom nego za rasprave. Kako ćemo se osjećati pretjerano emocionalno sljedećih tjedana, dobro je ostaviti kreditne kartice kod kuće. U ovom razdoblju možemo doživjeti puno emocionalnih uspona i padova u ljubavi zbog povećane osjetljivosti.

Ako imate natalnu Veneru u znaku Raka, imat ćete svoj Venerin povratak, koji će označiti početak novog ciklusa po pitanju ljubavi, odnosa i financija.

U večernjim satima Venera će napraviti ugodan aspekt s Uranom što nam donosi priliku ili mogućnost vezano uz ljubav ili novac. Očekujte zanimljiv i dobar provod večeras. Potražite bilo kakve mogućnosti da prezentirate sebe ili da krenete u pothvate.

Trenutno će nas zanimati sve ono što je neobično i neuobičajeno  u ljubavi i financijskim poslovima.

Samo naprijed!

Mjesec će biti u praznom hodu od subote u 23.14 do nedjelje u 1.10, nakon čega će ući u  razigrani znak Lava.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com