HOROSKOP ZA NEDJELJU, 20. SVIBNJA Moguće manje napetosti u ljubavnim odnosima

Mjesec će provesti dan u znaku Lava i dopušta nam da se opustimo i zabavimo prije odlaska u radni tjedan.

Dok je Mjesec u znaku Lava dobro je vrijeme za kreativnost, nova prijateljstva, odlazak na koncert ili kulturne događaje. Ono na što trebamo obratiti pažnju kada se Mjesec nalazi u znaku Lava je precjenjivanje vlastitih snaga, povećana potreba za pažnjom i egoistično raspoloženje.

Trebamo se prilagoditi trenutnoj situaciji.

U ljubavi danas je bitan kompromis zbog Venere koja čini manje razdražljivi aspekt s Marsom i Kironom. Ako se ne prilagodimo moguće su manje napetosti i nezadovoljstva u našim intimnim odnosima. Naša potreba za romantikom i naše mogućnosti mogu biti u sukobu. Najbitnije je da danas izbjegnemo odluke vezane uz ljubav.

Tijekom ove nedjelje nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com