FOTO Ovo su neki od najboljih hrvatskih dizajnera nakita

Hrvatska modna scena odavno je poznata po broju individualaca, kreativaca i vizionara koje okuplja, te svake godine iznjedri neka imena koja ne mogu proći nezapaženo.

‘Hrvatska scena obiluje kvalitetnim nakitom u što smo se uvjerili kada smo započinjali ovu priču, upravo s vizijom da približimo i dokažemo hrvatskoj publici, koliko je kvalitetan i koliko se potencijala krije u domaćim rukama”, govori Tomislav Perić, voditelj projekta Moda.hr koji ovog puta donosi Lookbook hrvatskih dizajnera nakita.

I ova priča pokazala se uistinu dobro prihvaćenom od strane dizajnera koji su prepoznali potencijal ovog projekta. Njih čak četrdeset i jedan, odlučilo se ovjekovječiti i zauvijek zaustaviti trenutak s onim najboljim iz svoje ponude, te tako ostaviti neizbrisiv trag.
“Pred objektivom Karmen Poznić našlo se tako najbolje što domaća dizajnerska scena nudi.

Moda.hr lookbook dizajnera nakita 2018. stvarali su  – fotografkinja Karmen Poznić, stilistica Milijana Mimi Rončević, modeli Sara Siladji i Nika Mikulek (Midikenn), Antea Grabovac (Sonic), Milijana Mimi Rončević i Nuša Prižmić, make up artistice Slavica Seka Kožul, a frizure kreirao J.K Style Hair Studio.

...