HOROSKOP ZA SRIJEDU, 23. LIPNJA Puno zuji, malo meda daje

U ranim jutarnjim satima obratimo pozornost na ono što trebamo i što ne trebamo reći ili otvoreno izraziti. Teži aspekt Merkura i Jupitera donosi nam puno nadanja,  ali i puno napuhanih obećanja, pa je dobro da uzmemo s rezervom jutarnje razgovore.

Kroz cijeli dan imamo prolaz Mjeseca kroz znak Djevice i mi ćemo ponovno  usmjeriti svoju pažnju na naš rad, zdravlje i rutinu. Danas će Mjesec prije nego što ode u prazan hod raditi lijepe aspekte i ovo je vrijeme za pokretanje novih poslova, donošenje važnih odluka i rada s velikim skupinama. Ovo je jedan od najboljih dana u svibnju da se pokrenemo.

Prazan hod Mjeseca imamo od srijede, 23. svibnja u  16.54 do četvrtka, 24. svibnja u 8.51.

Večernji aspekt Sunca i Marsa, koji će imati utjecaj i tijekom dana, donosi nam obilje energije i spremni ćemo biti da poduzmemo akcije. Ovaj aspekt podržava tjelesnu aktivnost, inicijativu i poduzetništvo. Postoji jaka želja za ostvarivanjem planova,  preuzimanjem vodstva. Entuzijazam i samopouzdanje će nam biti visoko. Iskoristimo ovaj aspekt i pripremimo se za četvrtak.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com