HOROSKOP ZA PETAK, 25. SVIBNJA Večer za opuštanje

Jako lijepi aspekt Jupitera i Neptuna imamo ovaj petak. Ovaj aspekt ne donosi velike promjene u naše živote, ali nam donosi opuštenu atmosferu i trenutno možemo biti više u kontaktu s našom duhovnom prirodom. Ovaj tranzit govori o vjeri, nadanju i podsjetnik je da sve što sanjamo, moguće je ostvariti.

Ako imate planete i kuteve oko 16. stupnja vodenih znakova (Škorpion, Rak, Riba) imat ćete posebne pogodnosti ovog aspekta.

U popodnevnim satima aspekt Merkura i Plutona donosi nam u poslu dobre strategije i planove. Osobito ćemo biti dobri u rješavanju problema i dostizanju pozitivnih rezultata. Trenutno smo sposobno točno prenijeti naše misli i naše riječi mogu imati jak utjecaj na druge ljude.

U večernjim satima bit ćemo pod utjecajem Venere i Saturna, koji će biti točno u subotu ujutro  i donosi nam neke negativne povratne informacije ili blokade. Možemo se osjećati kritizirani i nezadovoljni.  Financijska ograničenja, dugovi ili obaveze prema drugima se povećavaju. Nezadovoljstvo, zahlađenje u odnosima trenutno su naglašeni. Večer je bolje provesti u opuštenoj atmosferi s margaritom u toploj kupki, nego u izlasku.

Prazan hod imamo od petka, 25. svibnja u 23.03 do subote, 26. svibnja u 15.39.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.