URAN U BIKU Donosimo prognozu za svih dvanaest znakova zodijaka

Kako će Uran u Biku djelovati na pojedine znakove? Ako znate svoj podznak (Asc) onda prvo pročitajte dio koji se odnosi na taj znak, a tek potom pojašnjenje za vaš Sunčev znak.

U 2018. i 2019. najviše će promjena osjetiti osobe koje imaju planete ili točke između 28. i 29. stupnja Ovna, Vage, Jarca i Raka, kao i osobe koje imaju planete ili točke između 0. i 2. stupnja Bika, Škorpiona, Vodenjaka ili Lava.

Ovan

Uran je zadnjih sedam godina proveo u ovom znaku, što je Ovnovima donijelo potpuno novi način gledanja na život. Sada će taj Uran ući u drugu kuću, kuću novca, imovine i od vas će se tražiti da otvorite nove načine zarade – nove poslove, kao i nove investicije.

Bitno je da prepoznate koje su ideje o vašim financijama ili radnom životu zastarjele.

U idućih sedam godina možete očekivati velike oscilacije vezano uz zarađivanje, puno zarade i puno trošenja očekuje vas idućih godina.

Bik

Bik završava fazu nečeg tajanstvenog, ograničavajućeg iza sebe i nova sloboda sad se pojavljuje u pogledu vašeg stila i pristupa životu. Sada se može dogoditi da svoj život usmjerite  u pravcu u kojem želite da ide. Još ove godine će biti malih vraćanja na prošlost, ali 2019. je za vas godina novih početka.

Ovo će biti vaša osobna revolucija koja donosi od promjene izgleda do promjene i otkrića vaših talenata. Konačno ćete odlučiti promijeniti neke stvari kod sebe.

Blizanci

U proteklih sedam godina imali ste uspone i padove vezane uz prijatelje, zajednicu. Vaši planovi i želje su se jako promijenili zadnjih godina. Sada će Uran ući u vašu 12. kuću, kuću  skrivenog života, tajni i izolacije.

U idućim godinama morat ćete naučiti kako kroz ograničenja, izolaciju možete doći do oslobođenja. Iscjeljenje vam dolazi kada osvijestite svoje nesvjesno ponašanje i svoje unutrašnje patnje. Nesanica i nemirni snovi. Nije vrijeme za planiranje.

Rak

Prolazak Urana kroz vašu kuću prijateljstva, nada i planova donosi promjene na tim područjima. Možda će se nešto od čega ste jednom odustali  ili gotovo odustali vratiti u vaš život. Također, često se događa da s ovim Uranom, prijatelji iznenada odu ili upoznamo nove, neobične, zanimljive osobe.

Društveni život će oživjeti.  Udruživanje i usklađivanje s ljudima koji podržavaju i dijele vaše snove o budućnosti je područje koje će donijeti promjene u vaš život. Dobro je vrijeme da se učlanite u neku organizaciju ili stranku.

Lav

Nakon sedam godina koje je Uran proveo u vašoj kući učenja, putovanja, sada vam dolazi razdoblje kada će biti aktualne velike promjene statusa u društvu i promjene u karijeri. Nešto ćete morati mijenjati ili ćete imati promjene vezane uz vašu karijeru i posao. Očekujte radikalne promjene i budite spremni za nove smjerove vezano uz vašu budućnost. Vaša želja za povećanjem bogatstva ima dobre izglede da se ostvari.

Nemojte se bojati promjena. Ako vaša duša nije usklađena s vašom karijerom, to će sigurno donijeti promjene i novi smjer. Upustite se u novo i prilagodite se novom načinu poslovanja. Oni koji nisu zaposleni, posao mogu naći preko interneta ili neke moderne vrste komunikacije.

Djevica

Vama će Uran pomoći da shvatite pronalaženje pravog puta. Tijekom proteklih sedam godina naučili ste nove načine kako se nositi s gubitkom i tugom. To je bilo vrijeme kada ste se oslobodili ograničenja vezanih uz vaš rast. Sada kreće razdoblje od sedam godina kada će kod vas porasti želja za učenjem, avanturom i putovanjima. Dobit ćete neočekivane mogućnosti za podučavanje, putovanja i učenje s nekonvencionalnim učiteljima.

Najbitnije je da slijedite znanje i prihvatite različitost. Sada je bitno da naučite kako najbolje iskoristiti rad s drugima, tako da imate slobodu učiniti ono što trebate sami. Nije vrijeme za vraćanje u prošlost. Stres možete imati vezano uz fakultet ili inozemstvo.

Vaga

Proteklih sedam godina kod vas je bilo turbulentno na području partnerstva i odnosa s drugim ljudima. Iskustva kao što su prekid, rastava, obnova odnosa sada će vam poslužiti  u godinama koje dolaze. Idućih sedam godina radit ćete s drugima na načine na koje niste mogli ni zamisliti. Novi način poslovanja, eksperimentiranje s načinima spajanja resursa s drugima može donijeti nove suradnje.

Morat ćete brinuti, voljeti i cijeniti druge kada ne možete dati ništa drugima osim sebe. Svaki odnos je razmjena. Bitno je da prepoznate gdje ulagati, u koga ulagati. Stvaranje dublje veze s vašim tijelom će biti način na koji ćete se transformirati i osnažiti. Bitno je da ne žurite i ne silite, jer su mogući padovi i iznenadne operacije.

Škorpion

Nakon sedam godina rada na vašim dužnostima i režimu zdravlja, sada će vam Uran pomoći napraviti promjene vezane uz vaša partnerstva i odnose s drugima. Novi ugovori, novi odnosi i novi način prezentiranja su teme kojima ćete se baviti sljedećih sedam godina. Za one koji su u braku, dolazi vrijeme preispitivanja vašeg odnosa. Možda će vaš partner prolaziti kroz važne životne promjene.

Nagle rastave kao i iznenadni ulazak u brak mogu obilježiti idućih sedam godina prolaska Urana kroz vašu sedmu kuću partnerstva. Brak s neobičnom osobom koja se dosta razlikuje od vas, što može biti povezano s kulturom ili razlikom u financijama, je aktualan.

Strijelac

Svrha prolaska Urana kroz vašu šestu kuću natalnog horoskopa je dopustiti da vaša djeca imaju svoj život i svoj put. Uran će tražiti od vas inovacije i ažuriranje vašeg odnosa prema vašem poslu, projektima, navikama i zdravlju. Velike promjene će se dogoditi vezano uz vaše radno mjesto, svakodnevni posao i zdravlje. Nestabilnost u poslu, iznenadne prilike za novi posao su naglašene.

Da bi vam ovo razdoblje bilo manje stresno, bilo bi dobro da krenete u samostalni posao. Idite redovito kod liječnika jer stres nije dobar za zdravlje. Kućni ljubimac i promjena liječnika su načini da umanjite ovaj stres.

Jarac

Budući vi baš ne volite iznenađenja u svom životu i volite držati sve pod kontrolom, ovaj prolaz Urana kroz znak Bika najviše će utjecati na vaš ljubavni život i djecu. Sada je vrijeme da na tom području budete fleksibilni. Naučit ćete da kad nešto ne možete kontrolirati to ne mora značiti da će biti loše za vas, naprotiv, ovo razdoblje od sedam godina vam može donijeti više ljubavi, zabave i kreativnosti.

Uklonite blokade na onom što želite stvoriti i postići ćete ostvarenje svojih ciljeva i želja. Sada neke veze mogu početi preko interneta. Koliko će biti uspješne ovisi koliko ta osoba ima osobine Urana (informatičar, inteligentna osoba, programer, neobična osoba, astrolog…). Ovo je vrijeme i za neplanirane trudnoće, pa ako ne planirate biti roditelji, pripazite. Igre na sreću kao i dodatni honorar vam donosi ovaj Uran u Biku.

Vodenjak

Uran će kod vas donijeti velike promjene u kući  i u vašim temeljnim vrijednostima. Sada ste u razdoblju kada morate razbiti svoje obrasce vezane uz prošlost. Vi ćete biti onaj u vašoj obitelji  koji je u stanju obaviti posao. Zadnjih sedam godina bavili ste se razmišljanjem, komunikacijom i odnosom s bliskim osobama (braćom i sestrama), sad kreće vrijeme da se bavite svojim roditeljima i korijenima.

Promjena prebivališta, novi dom, odnosi u obitelji vjerojatno će biti aktualni idućih godina. Prodaja nekretnine, seljenje, renoviranje kuće kao i stres unutar doma će vas okupirati u godinama što dolaze.  Budite spremni na promjene jer tako ćete lakše prihvatiti da ništa nije kao što je bilo.

Ribe

Nakon što ste svojih sedam godina života utrošili na područje vezano uz dohodak, imovinu i sredstva za život, Uran vam sada poručuje da je skoro sve što imate vjera u vještine koje imate. Poštujte svoje talente i iskoristite sve ono što ste naučili zadnjih sedam godina. Sada vam Uran želi pomoći da iskoristite alternativne načine komuniciranja. Svaki put kada potvrdimo svoju intuiciju, ona postaje jača. U idućih sedam godina dnevna aktivnost može postati izuzetno nepravilna i promjenjiva.  

Vama će biti teško bilo što planirati, a promjene na dnevnom rasporedu bit će klasika za vas u idućih sedam godina. Kupnja novog auta, kompjutora, kraća putovanja su mogući. Ovo može biti idealno vrijeme da se reklamirate putem interneta, što će vaš posao sigurno ubrzati i donijeti uspjeh.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com

Comments are closed.