HOROSKOP ZA SUBOTU, 26. SVIBNJA Nije vrijeme za površne razgovore i veze

Jutarnji aspekt Venere (planet ljubavi, novca i osobnih vrijednosti) i Saturna (planet stvarnosti i stabilizacije) daje nam mogućnost da napravimo prilagodbe koje su nam potrebne.

Ciklus Venere i Saturna započeo je krajem prosinca 2017. godine i treba uzeti u obzir što je započelo tada, a povezano je uz ljubav i novac. Pogledajmo jasnije na bilo koje pogreške i napravimo promjene sada. Dobro je znati da su i drugi jednako osjetljivi na kritiku kao i mi.

Frustracija je danas  naglašena jer ne možemo biti svugdje gdje bismo željeli.

Prazan hod Mjeseca imamo do 15.39 te će nakon toga Mjesec ući u znak Škorpiona. Mjesec u Škorpionu je intenzivan, uporan, tvrd i perceptivan. Površni razgovori i veze trenutno nas neće zadovoljavati.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com