Ljetna kolekcija branda My Mon Mon inspirirana hrvatskim tradicionalnim nakitom

Hrvatski jewelry & accessories brand My Mon Mon na tržište je plasirao novu ljetnu kolekciju inspiriranu hrvatskim tradicionalnim nakitom. Rodinirani i pozlaćeni bakar, te ohridski biseri u tri boje (antracit, bijeli i rozi) materijali su koji su odredili ovu kolekciju.

Kolekciju čine naušnice različitih debljina i veličina ringova, narukvice, ogrlice i lančići koji se po željama klijenta mogu personalizirati količnom i bojom dodataka poput bisera, koralja ili poludragog kamena.

Budući da dolazi ljeto, a prošle godine najprodavanji model bili su već prepoznatljivi ringovi s pomponima, My Mon Mon dvojac odučio ih je ponovo „oživiti“ i zašareniti fashion kombinacije djevojaka širom Hrvatske.

Iako je nova  kolekcija elegantna za ljubitelje nježnijeg i decentnijeg nakita i dalje je moguće naručiti nešto ekstravagantnije modele iz zimske kolekcije za one koji vole grunge street stil.

Šeširi i novčanici također su dio asortimana koji možete personalizirati odabirom modela, ali i bojom odnosno veličinom pompona.