SLIJEDI ŽELJU SRCA SVOG Analiziramo natalnu kartu Cerese

Buntovna, originalna, jedinstvena, spontana i neobična žena. Aktivna, energična i slobodna. Ne može podnijeti rutinu.

Znatiželjna i inteligentna. Njezin um je usmjeren prema budućnosti i buni se protiv tradicije ili bilo kakvih ograničenja u životu.

Nije zabrinuta zbog kritika i puno puta će privući pažnju zbog neobičnog ponašanja. Vrlo je društvena i nepristrana, što joj omogućuje intenzivan društven život, ali lako izgubi strpljenje, pogotovo kada postane dosadno.

Može biti daleko ispred vremena. Spremna je riskirati, pogotovo kada je motivirana željom da poboljša stvari za dobrobit čovječanstva.

Zbog Sunca u znaku Lava, Ceresa je ponosna i želi biti najbolja. Uvijek je spremna pomoći i učiniti nešto dobro.

Najbolje se osjeća kada je u centru, tamo gdje može sjati, tamo gdje se može kreativno izraziti i biti odgovorna.

Plemenita, s romantičnim srcem, želi biti zvijezda. Također je nevjerojatno lojana i branit će svoje voljene pod bilo koju cijenu.

Njezina snaga je u ljubavi prema životu, njezinoj kreativnoj moći i njezinom velikodušnom i toplom srcu.

Mjesec opozicija Mars donosi joj energičnost, hrabrost i autokratičnost.

Spremna je sudjelovati u poslovima koji zahtijevaju rizik. Ima golemu snagu volje i prirodnu agresivnost zbog koje se umije nametnuti u svakoj situaciji.
Ne osjeća se ugodno u pasivnoj ulozi. Ona je rođena kako bi vodila.

Mjesec u sekstilu s Jupiterom donosi joj radost, optimizam, sretne okolnosti i znatiželju. Ima veliki smisao za humor i pozitivan stav u svakoj situaciji. Ona je popularna zbog prijateljskog, velikodušnog stava. Ne dopušta da ju problemi poraze.

Sretna je što je žena i ispunit će svaku ulogu koja će ju zaokupiti s entuzijazmom i autentičnošću. Uvijek će imati dojam sreće koji će joj osigurati uspjeh. Voli putovanja, duhovnost i ima filozofski stav.

Zbog Sunca u sedmoj kući ulagat će goleme količine kreativne energije u svoje odnose s drugima. Savjetovanje i pregovaranje su njezini talenti. Osjeća da joj trebaju dugi da bi bila sve ono što može biti.

Zbog aspekta konjunkcije Sunca i Marsa energična je, aktivna, hrabra i vitalna. Ima naglašenu strast, želju za natjecanjem s drugima. Ima pobjednički duh i volju biti najbolja, pobijediti.

Zbog aspekta Sunca i Jupitera u njenom životu će se slučajno otvarati vrata – prilike u pravom trenutku. Bit će spremna dijeliti i davati drugima na velikodušan način.

Sunce u trigonu sa Saturnom daje joj stvarne i praktične ciljeve koje će postići. Saturn joj daje samodisciplinu, koncentraciju i ustrajnost. Također ima snažan osjećaj odgovornosti i vrlo je savjesna u ispunjavanju svojih obaveza.
Jako joj je bitan odnos s javnosti i puno će energije usmjeriti na odnose s drugima.

Ascendent Vodenjaka daje joj inovativnost i vrlo često se predaje humanitarnom cilju ili društvenom poboljšanju. U životu će ju privući najnoviji napredak u ljudskim mislima i razvoju. Smatra se globalnom građankom i uvijek je prijateljski raspoložena.

Mjesec na ascendentu čini ju naglašeno osjetljivom, suosjećajnom. Instinktivno djeluje i intuitivno zna kada je vrijeme za akciju.

Zbog Mjeseca u Vodenjaku poistovjećuje  se sa slobodnom, izvornom, kreativnom i drukčijom ženom. Neće slijediti društvenu tradiciju i imat će neovisan način izražavanja sebe. Društvena je i lako se povezuje s ljudima. Zainteresirana je za humanitarne aktivnosti, može se isticati na poziciji gdje može pomoći drugima. Može biti primjer slobode i pobune za mnoge žene oko nje.

Zbog Mjeseca u prvoj kući ima puno karizme koja će joj omogućiti da postigne popularnost, pogotovo ako radi s javnošću. Postat će model za mnoge drage ljude koji će je htjeti oponašati.

Ona je vrlo osjetljiva, emocionalna i maštovita. Aktivna i nemirna te želi biti stalno u pokretu.

Koja je njezina svrha? Sjeverni čvor u Lavu!

Mora dopustiti da sjaji. Za nju treba biti normalno da je u središtu pozornosti. Mora naučiti kako prihvatiti pohvale i priznanja za svoj uspjeh. Mora raditi na zdravom samopouzdanju i na uvjerenju da može postići svoje ciljeve. Ceresa igraj se, stvaraj i slijedi želju svoga srca.

Sjeverni čvor u sedmoj kući nosi, pak, sljedeću poruku: Svemir te ohrabruje da postigneš sve što želiš. Razmisli o ovome: savršeno umijeće povezivanja s drugim ljudima. Naučit ćeš sve o pronalaženju ravnoteže između davanja i primanja putem odnosa.

Odlična zanimanja za nju su reporter, pisac, istraživač, znanstvenik, prodavač. Gdje god je potrebno prenošenje informacija, u njemu postoji mogućnost karijere zbog kavdrata Merkura s MC-om.

Mars u trigonu s MC-om daje joj spremnost neumorno raditi na projektima kojima će osvojiti naklonost drugih.

Radi Jupitera u trigonu s ascendentom, sreća će biti na njenoj strani.

Zbog Merkura u Djevici može biti sklonija brizi i neodlučnosti. Previše je naglasak na savršenim rezultatima što može postati kamen spoticanja za akciju i uspjeh. U sedmoj kući naznaka je za puno komunikacije s drugima i prijateljima.

Aspekt Merkura i Venere daje joj šarm i diplomatičnost koja privlači komunikaciju s drugima.

Merkur u opoziciji s Neptunom donosi ponekad beskonačno verbaliziranje misli.

Najučinkovitiji način za proširivanje znanja je kroz kontakt s drugima. Osjeća potrebu za upoznavanjem ljudi i razgovorom s njima.

Bilo bi dobro slušati svoj unutarnji glas, biti opuštenija.

Merkur trigon Pluton: koristeći svoje riječi i misli može drastično mijenjati svoj ili nečiji život. Izgovorene i pisane afirmacije imaju veću težinu s ovim aspektom, stoga ih se može pozitivno iskoristiti.

MC je najviša točka u zodijaku i to je kulminacija života. Govori kako se ponašamo u vanjskom svijetu. Govori o našoj ulozi u javnosti, našoj profesionalnoj karijeri i društvenom položaju. MC opisuje našu profesionalnu orijentaciju, gdje se nalaze naši talenti i kako planiramo svoju karijeru.

S MC-om u Strijelcu govori da popularnost proizlazi iz načela da se nikada od drugih ne traži da učine više no što bi sami htjeli učiniti. Vjerojatnost zanimanja za putovanja i strane kulture.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.