HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 28. SVIBNJA Biti u trenutku

Mjesec i dalje prolazi kroz znak Škorpiona do večernjih sati kada će ući u znak Strijelca. Prazan hod Mjeseca imamo od 19.25 do utorka, 29. svibnja u 00.28.

Zbog aspekta kompromisa i prilagodbe  između Sunca i Saturna danas će biti naglašena potreba za ravnotežom, da li je ravnoteža između onog što želimo/trebamo u odnosu na odgovornost,  ili logike i praktičnosti u odnosu na ono što nam srce želi. Možda ćemo i znati što želimo, ali to može biti daleko od praktične prirode. U ovom trenutku potrebno je raditi nešto što ima poveznicu s odgovornošću.

Ovaj susret Sunca i Saturna nam daje priliku prilagodbe naših planova na temelju novih odgovornosti, ali isto tako, želja za uživanjem može se sukobiti s našim materijalnim ciljevima.

Dan je najbolje iskoristi da pojednostavimo svoj život kako bismo sebi omogućili više vremena za ono što je nama bitno. Najbitnije je što trebamo u ovom trenutku, sada. Nisu bitni niti sutra niti jučer, bitno je da živimo u ovom trenutku, sada!

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com