PUNI MJESEC U STRIJELCU, 29. SVIBNJA Dovršimo započeto

U utorak, 29. svibnja Mjesec doživljava svoj vrhunac. Ovaj puni Mjesec dogodit će se u 16,20 sati na 8⁰10′ avanturistički nastrojenog Strijelca.

Mjesec kao simbol naše duše, podsvijesti i mašte sada se nalazi u znaku Strijelca koji je sinonim za putovanja, veliki novac, proširenje znanja i kontakt sa strancima. Ovaj puni Mjesec mami na putovanje, istraživanje nepoznatog i širenje horizonta. Možda je naša duša zadnjih dana bila nemirna i sada traži oslobađanje od svih okova koji sputavaju njen napredak. Ona sada želi slobodu, putovanje i avanturu.

Svaki puni Mjesec predstavlja emotivno i vrlo osjetljivo vrijeme u koje je zbog velikog utjecaja osjećaja i podsvjesnih želja potrebno pripaziti na odluke koje donosimo. Sada je najpovoljnije naše djelovanje usmjeriti na ciljeve i želje koje smo postavili za vrijeme mladoga Mjeseca u Biku 15. svibnja. Na taj način pomoći ćemo u njihovoj realizaciji jer puni nas Mjesec uvijek poziva da završimo započeto.

Ovaj puni Mjesec zanimljiv je po tome što su i Sunce i Mjesec u znakovima koji predstavljaju putovanje i kretanje. Sunce se sada nalazi u znaku Blizanca čiji se vladar Merkur upravo sprema za ulazak u znak svoga sjedišta gdje će moći slobodno komunicirati, družiti se i kretati, dok vladar Strijelca – Jupiter zbog svog retrogradnog kretanja potiče na putovanje na poznata nam mjesta, ali i na pitanja iz prošlosti koja sada traže da ih ponovo preispitamo.

Zbog ugodnog aspekta koji ovaj puni Mjesec čini s Marsom naše akcije sada mogu biti vrlo energične i strastvene. Ovo je idealno vrijeme za kretanje, putovanje, komunikaciju, druženje, širenje vidika i završavanje započetog. Zbog toga iskoristimo energiju ovoga punoga Mjeseca i dozvolimo našoj duši da se širi i putuje.