HOROSKOP ZA UTORAK, 29. SVIBNJA Na koje područje života će vam utjecati puni Mjesec?

Danas imamo pun Mjesec u znaku Strijelca. Budući se pun Mjesec događa kada je Sunce nasuprot položaju Mjeseca, to će naglasiti našu sposobnost da vidimo obje strane situacije.  Jasnoća je pojam dana. Naše okolnosti, dobre ili loše dolaze u fokus za vrijeme punog Mjeseca. Naše emocije su istaknute i svijest nam je povišena.

Vratimo se unazad – kada je bio mlad Mjesec, 15. svibnja, što smo tada započeli? Kuda  nas je to odvelo? Ciljeve koje smo postavili za vrijeme mladog Mjeseca sada možemo “podesiti“ i sada možemo jasno vidjeti situaciju. Osvjetljavanje punog Mjeseca trajat će par dana.

Ovo je najpovoljniji pun Mjesec u godini jer će imati ugodne aspekte s ostalim planetima. Da biste vidjeli na koje područje vašeg života će najviše utjecati ovaj pun Mjesec, pogledajte gdje vam se nalazi znak Strijelca u vašoj natalnoj karti. To područje, kuća, će vam pokazati  gdje možete pronaći svoju istinu. Posebno će osjetiti ovaj pun Mjesec osobe koje imaju planete ili kuteve oko 8. stupnja promjenjivih znakova (Blizanac, Riba, Strijelac i Djevica).

Ono što je najbitnije za ovaj pun Mjesec je da pratite svoju intuiciju jer je to put onog što je najbolje i istinito za vas u ovom trenutku.

Merkur, (planet komunikacije i naših misli), će ostaviti stabilnog Bika i ući u brbljivog, nemirnog Blizanca  krajem dana. Merkur se dobro osjeća u znaku Blizanca, te će provesti nekoliko tjedana u tom znaku. U to vrijeme prikupljat će podatke, informacije. Pogledajte u kojoj kući vašeg natalnog horoskopa vam se nalazi znak Blizanaca, jer ćete u narednim tjednima biti zauzeti s tim područjem života.

Tijekom ovog utorka nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com