HOROSKOP ZA SRIJEDU, 30. SVIBNJA Niti dobar, niti loš dan

Značajno za ovaj dan je to što će cijeli dan biti prazan hod Mjeseca i to od srijede, 30. svibnja u  8.25 do četvrtka, 31. svibnja u 11.26.

Vrijeme praznog hoda Mjeseca najbolje je da iskoristimo za duhovnost i nematerijalne stvari. Nije dobro da danas donosite odluke ili započnete projekte koji imaju velika očekivanja. Trenutno situaciju ne vidimo jasno.  

Ovo je neutralan dan; ni dobar ni loš, jer sugerira da sve što se događa neće imati utjecaj na budućnost i ispada kasnije nerealno. Poslovni potezi ne stvaraju profit ili će doći do poteškoća. U svakodnevnom životu često se moramo prilagoditi situaciji dok imamo prazan hod Mjeseca.

Kako se Mjesec nalazi u znaku Strijelca najbolje da dan provedemo u istraživanju, šetnji ili meditaciji.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com