Nova turska serija na Novoj TV: Unatoč obitelji “Djevojka sa sela” neće odustati od svojih snova

Nova TV od 4. lipnja donosi novu tursku seriju “Djevojka sa sela”, uzbudljivu priču o ljubavi,  ujedno i nezaboravnu priču o ponovnom zbližavanju, opraštanju i borbi. Da bi izgladili odnose poslije velike svađe, dugogodišnji prijatelji odluče vjenčati svoju djecu, koja odrastaju u različitim gradovima do dobi za ženidbu.

Bajram i njegov jedini prijatelj iz djetinjstva Salih su rođeni u selu Išiklar u okolici Mudanje. U dobroj volji da riješe međusobni nesporazum, odluče zaručiti svoje dvoje djece Melek i Kerima u njihovoj ranoj dobi. Spletom okolnosti njihova djeca odrastaju u različitim gradovima u trenutku kada dolazi vrijeme za njihovo vjenčanje.

Iako se sa suprugom i dvoje djece nastanio u Istanbulu, proširio biznis i jako se obogatio, Bajram nije zaboravio na svoje obećanje Salihu. Na dan kad njegov sin Kerim diplomira, Bajram ga vodi u Išiklar i dolazi pred vrata Salihu koji živi s dvije kćeri, Huljom i Melek. I Salih isto drži do riječi i s Bajramom određuje datum vjenčanja njihove djece. Međutim, njihova su djeca odrastajući stvorila vlastite živote, ciljeve i ljubavi. Mladi ljudi donose odluke među sobom o prisilnom braku i iako su zadovoljni svojim rješenjima, Hulja koja se ne slaže s njima, već je odavno počela realizirati svoje planove.

O likovima:

HULJA ČAMOGLU DŽEVHER (BURDŽU BIRIDŽIK)

Salihova mlađa kći, Bajramova snaha i Kerimova supruga. Zaljubljena je u Kerima od svoje osme godine. Buntovna je i bijesna zbog siromaštva u kojem joj je prošlo djetinjstvo. Hulja je u međuvremenu postala bogata i spremna je učiniti sve kako bi zadržala to bogatstvo. Koristi se intrigama kako bi se udala za Kerima. Međutim, taj će joj prisilni brak donijeti puno patnje. Ona je jako inteligentna, privlačna i opasna žena. Živi za Kerima. Njezina ljubav prema njemu je fatalna.

KERIM DŽEVHER (BIRKAN SOKULU)

On je zgodni miljenik u obitelji. Jako je razmažen. Rodio se u izobilju svega. Zanima ga znanost. Na očevu prisilu odlazi u Berlin studirati rudarski inženjering, ali na kraju prve godine studija ipak se odlučuje za studij ekologije. Voli prirodu i čitanje. Usredotočen je na pisanje knjiga kako bi izgradio karijeru u znanosti. Ne zna za intimnu privrženost. S Huljom je u sporazumnom braku. Prema ženi osjeća i ljubav i bijes.

HUSEJIN DŽEVHER (TAJANČ AJAJDIN)

Stariji sin obitelji Dževher i Kerimov brat. Pouzdan je, inteligentan, zgodan, ima razvijenu emocionalnu inteligenciju, obrazovan je poslovni čovjek koji ovladava teorijskim i praktičnim znanjem. Od mladosti se obrazuje u biznisu bez ičijih ustupaka. Odgovoran je. Privatni mu je život u drugom planu. Živi za dobrobit obitelji i tvrtke. Oženjen je sa Zejnep i otac je jednog djeteta.

MELEK ČAMOGLU (EDŽEM OZKAJA)

Huljina starija sestra.  Preuzela je majčinsku brigu o obitelji nakon što joj se majka razboljela i umrla kad je bila mlada. Podupire Hulju u njezinim snovima, čak i kad je u drugom planu, ona je i dalje puna života. Lijepa je, osjećajna i jako sposobna žena. Ima maleni restoran na selu.

BAJRAM DŽEVHER (AHMET MÜMTAZ TAYLAN)

Ima između 50-55 godina. Uspješan je i jako bogat inženjer rudarstva. Otac je Kerima i Husejina. Tipičan je i strog otac koji voli da bude po njegovu.  Distanciran je prema supruzi, pridaje preveliku pozornost redu u obitelji, upravlja autoritarno s kućom i tvrtkom, bijesan je kad se pretjera, ali je sklon povući se kad se zaoštre sukobi u obitelji. Osjeća veliku privrženost prema sinovima.  Lako plane, dominira svugdje gdje se pojavi, gospodari ljudima, ali istodobno je čovjek koji zna pridobiti ljubav svih.

SUHEJLA DŽEVHER (SERAJ GOZLER)

Ima 50 godina. Bajramova je supruga i majka Kerima i Husejina. Dolazi iz bogate obitelji u Mudanji.  Jako je atraktivna i elegantna. Iako je bogata, tradicionalna je i jako poštuje muža. Iako ima poslugu, ona je radišna žena i kuha izvrsna jela. Iako se ustručava prigovarati suprugu, prema sinovima pokazuje jasan stav. Privržena je tradiciji i ima zlatno srce, no nikomu ne dopušta da otima što posjeduje.

ZEJNEP DŽEVHER (PELIN OZTEKIN)

Husejinova je žena. Udala se radi koristi koju su imali njezin otac i Bajram.  Ona je kći bivšeg ministra. U Husejina se zaljubila na prvi pogled. Nije imala teškoća prilagoditi se životu u kojem dominiraju muškarci.  Jako je ljubomorna na Hulju i potajno mašta da bude kao ona. Zavidna je i naporna žena koja samu sebe izjeda po svakom pitanju. Nesretna je jer još muž ne pokazuje ljubav.  Ona je brbljava i jako znatiželjna žena.

O seriji:

(Hayat Sarkisi), Turska, 2016./2017., dramska serija

Redatelj: Cem Karcı

Glume:

Burdžu Biridžik …. Hulja Čamoglu Dževher

Birkan Sokulu …. Kerim Dževher

Tajanč Ajajdin …. Husejin Dževher

Edžem Ozkaja …. Melek Čamoglu

Ahmet Mümtaz Taylan …. Bajram Dževher

Seraj Gozler …. Suhejla Dževher

Pelin Oztekin…. Zejnep Dževher

Uzbudljivu i emotivnu priču o zbližavanju, opraštanju i borbi u novoj turskoj seriji ‘Djevojka’ možete pratiti od 4. lipnja u 21.15 na Novoj TV.