HTV prikazuje: Pustolovine “Obitelji Durrell” na predivnom grčkom otoku Krf

Hrvatska radiotelevizija od 4. lipnja na Prvom programu prikazuje šestodijelnu seriju Obitelj Durrell. Riječ je o toploj, duhovitoj i veseloj seriji o pustolovinama jedne obitelji na predivnom grčkom otoku, nakon što ostave svoj dom u Engleskoj s nadom u bolji život. Serija se temelji na popularnoj krfskoj trilogiji Geralda Durrella.

Priča počinje kada osiromašena, ali energična udovica Louisa Durrell donosi radikalnu odluku i napušta Englesku tridesetih godina 20. stoljeća u potrazi za novim odredištem za obitelj prije nego što njezina djeca potpuno zastrane.

Louise svoje gunđave potomke odvede u zapuštenu kuću pod grčkim suncem i obitelj Durrell nailazi na cijeli novi niz izazova dok upoznaju nove prijatelje, suparnike i ljubavnike.

Serija Obitelj Durrell osvojila je 3 nagrade i 5 nominacija, među ostalima 2017. je bila nominirana za BAFTA-u u kategorijama najbolje dramske serije, scenarija, kostima i grafike.

U prvoj epizodi, zabrinuta za svoju obitelj, udovica Louisa Durrell odvede svoje četvero neposlušne djece u novi život na sunčani otok Krf. Hoće li obitelj uza sve financijske probleme preživjeti u ovom divljem raju?

U glavnim su ulogama: Keeley Hawes (Louisa Durrell), Josh O’Connor (Lawrence Durrell), Milo Parker (Gerald Durrell), Daisy Waterstone (Margo Durrell), Callum Woodhouse (Leslie Durrell), Alexis Georgoulis (Spiros Halikiopoulos), Leslie Caron (grofica Mavrodaki) i Ulric Von Der Esch (Sven).

Prva epizoda serije Obitelj Durrell bit će prikazana 4. lipnja na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije (HRT – HTV1) u 20 sati i 5 minuta.
 

...