HOROSKOP ZA PETAK, 1. LIPNJA Mnoštvo prilika za ljubav

Petak nas uvodi u ugodan vikend  koji nam donosi uživanje u životu.  Uz pomoć velikog vodenog trigona između Venere, Jupitera i Neptuna dopustimo si sanjati i uživati u ljepoti u našim životima. Vrijeme je da se otvorimo novim idejama i perspektivama. Ovaj položaj planeta utječe na nas da opraštamo drugima, da razumijemo druge i da budemo velikodušni.

Kako stoje stvari očekuje nas veseli i romantični vikend.  Aspekt Venere i Jupitera jedan je od najbolji aspekta koji se može dogoditi  kad je u pitanju ljubavni život. Zbog toga ćemo vjerojatno imati više prilika nego što je uobičajeno, ili ćemo barem uživati u društvu prijatelja i obitelji.

U podnevnim satima aspekt Merkura i Marsa pomažu nam da stavimo ideje u akciju. Naše komunikacije će biti osvježavajuće i izravne, a naši umovi su oštri i brzi.

Mjesec će cijeli dan provesti u kardinalnom znaku Jarca koji je usmjeren na akciju, a ta će nam energija biti itekako dobrodošla.

Tijekom ovog dana nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com