HOROSKOP ZA SUBOTU, 2. LIPNJA Dan od praznog hoda Mjeseca

Lijepi i snažni vodeni veliki trigon koji je počeo jučer nastavlja djelovati na nas i ovu subotu.  Zbog aspekta Venere i Neptuna dan će nam početi s osjećajem ljubavi i blaženstva. Ovo je lijepo jutro za romantiku, doručak u krevetu. Vrijeme je da iskoristimo svoje osjećaje i podijelimo ih s drugima.

Budući imamo kroz cijeli dan prazan hod Mjeseca dobro bi bilo da se danas opustimo i uživamo.

Prazan hod Mjeseca počinje u subotu, 2. lipnja u 5.36 i traje do nedjelje, 3. lipnja u 00.06 nakon čega će Mjesec ući u znak Vodenjaka.

Gledajući općenito lipanj velike prekretnice  i duboke promjene najviše će osjećati osobe koje su rođene  1. i 2. siječnja, 15. veljače, 1. travnja, 17. svibnja, 3. srpnja, 19. kolovoza, 4. listopada ili 18. i 19. studenog.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com