HOROSKOP ZA NEDJELJU, 3. LIPNJA Druškajte se malo

Nedjeljno jutro dobro je za povezivanje i uključivanje u društvene interakcije. Vrijeme je da potražimo nove ideje i ljude koji imaju različiti svjetonazor da bismo proširili vlastiti.

Bit ćemo znatiželjni i zainteresirani da vidimo iste stare situacije u novom svjetlu i iz druge perspektive.

Mjesec će cijeli dan biti u znaku Vodenjaka što će nam donijeti jasnu komunikaciju, a mi ćemo biti skloni analizirati ili filozofirati.

Kad imamo Mjesec u Vodenjaku dobro je vrijeme da napravimo promjene koje nam mogu donijeti nove ideje, poboljšati intuiciju, uvid. Bilo kakvo uključivanje u društvene, kulturne, znanstvene, humanitarne, političke i duhovne aktivnosti sad je povoljno i dobro za nas.

Tijekom dana nećemo imati prazan hod Mjeseca

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com