HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 4. LIPNJA Pođite na svježi zrak ili brišite prašinu, kako vam drago

Mjesec će provesti dan u znaku Vodenjaka i bit će u praznom hodu od ponedjeljka, 4. lipnja u 7.09 do utorka, 5. lipnja u 12.53. Bolje je ne započeti nove inicijative, već se trebamo usredotočiti na razvoj postojećih projekta.

S Mjesecom u znaku Vodenjaka reakcije će biti više intelektualne nego emocionalne, a interakcije s drugima su više neosobne nego osobne, pod ovim utjecajem.

Odlike  Mjeseca u Vodenjaku su spontanost i fleksibilnost. Sad nije vrijeme da radimo planove jer će nam se stvari  ili situacije događati spontano. Vodenjak je nemiran znak i ništa mu ne smeta više nego obaveze, pravila i vlast. Za Vodenjaka je važan svježi zrak, čisto nebo, kao i puno prostora da ima jer mu je bitna sloboda kretanja. Ne može biti u zatvorenoj prostoriji i jedna od njegovih najvećih odlika je njegova genijalnost. Zato, kada je Mjesec u znaku Vodenjaka često dođemo do rješenja problema na čudne i neobične načine.

Otvorimo sve prozore i unesimo svježi zrak u naše domove. Ako se odlučimo na čišćenje kuće najbolje da se bavimo čišćenjem staklenih površina (kompjutor, prozori, tv) jer će se čak i prašina danas lakše brisati.

Nije vrijeme da sjedimo već nam je potrebno kretanje. Svježi zrak će nas osloboditi dosadnih misli i osvježiti tijelo kisikom.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com