HOROSKOP ZA UTORAK, 5. LIPNJA Gle, tko i što govori

Merkur i Sunce danas će se susresti na polovici znaka Blizanca, što nam ukazuje da se pobrinemo da razumijemo ono što govore drugi. Ovo je odlično vrijeme da pročistimo zrak i osvijetlimo. Danas ćemo biti izuzetno oštri, komunikativni i otvoreni, budući da su naše želje usklađene s našim mislima.  

Ono što danas kažemo ili pišemo imat će učinak na druge.  

Nakon ovog aspekta imat ćemo Veneru koja će se protiviti Plutonu, što bi moglo kod nas izazvati intenzivne emocije i atrakcije, kao i sukobe. Manipulativno ponašanje može doći zbog nesigurnosti  ili straha od izdaje i na to treba pripaziti.

Na 20. stupnju Raka/ Jarca odigrava se ovaj aspekt  i govori o neispunjenim strastvenim čežnjama, kao i “umiranju ljubavi“ , bolnom procesu otpuštanja  i kretanju prema naprijed.

Ako ste imali značajni odnos ili financijska pitanja koja su započela  u prva dva tjedna siječnja 2018., sad možete vidjeti kako se ta priča odigrala i kako sada završava.

Mjesec će ući u znak Ribe nakon praznog hoda u 12.53, ali ne očekujmo pasivan  ili miran dan zbog toga što imamo dva značajna tranzita u večernjim satima.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.