HOROSKOP ZA SRIJEDU, 6. LIPNJA Ljubav na kušnji

U jutarnjim satima Venera će na 20. stupnju Raka biti nasuprot Plutonu u Jarcu.  Venera u Raku govori nam o ljubavi i emocionalnoj utjehi, a Pluton u Jarcu o moći. Sada naši emotivni odnosi mogu proći neke testove – ovo je naša prilika da se suočimo sa strahovima i da prihvatimo tamniju stranu ljubavi.

U istom danu, Merkur na 16. stupnju Blizanca, je u teškom aspektu s Neptunom u Ribama. Očekujmo zbunjujuće razgovore i nejasnoću. Uz Sunce i Merkura u brbljavom Blizancu, postoji puno toga što želimo reći. Nije vrijeme da sad žurimo s odlukama. Očekujte zanimljivu komunikaciju kada ljudi pokušavaju govoriti o stvarima o kojima i ne znaju puno ili nisu u stanju artikulirati ono što znaju.

Trebamo pripaziti na špekulativne i nepraktične pothvate i neobične ponude koje neće trajati. Trenutno nam može biti teško odrediti naša djela i naše ciljeve.

Dan je povoljan za bavljenje umjetnošću, fotografiranjem, dizajnom i ostalim kreativnim aktivnostima.

Mjesec u Ribama će biti cijeli dan i on pojačava vezu s duhovnosti, maštom. Posljednja četvrt Mjeseca će biti u večernjim satima i sada smo došli do točke kada trebamo razlučiti što je dobro za nas, a što nije. Ovo nam je priprema za novi mlad Mjesec kada će se roditi nešto novo.

Tijekom dana nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com