HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 7. LIPNJA Čuvajte se prijevara, glasina, lažnih vijesti

Još uvijek smo pod utjecajem Neptuna koji će danas biti u težem aspektu sa Suncem. Sada nas pojačana mašta ili iluzija mogu odvesti na krivi put.

Ovo može biti vrlo duhovan dan koji nam može donijeti nove uvide. Zbog Neptuna, ipak se morate čuvati prijevara, glasina, lažnih vijesti ili dezinformacija, kao i kaotične komunikacije.

Prazan hod Mjeseca imamo od 8.34 do 23.25 nakon čega će Mjesec ući u znak Ovna. U sljedeća dva dana s ovim položajem Mjeseca imat ćemo veću želju za nove početke i akcije. Pričekajmo još malo jer sve možemo nadoknaditi sutra.

Do sad ste vjerojatno čuli za prazan hod Mjeseca i njegov utjecaj, koji ima utjecaj na početak bilo kojih akcija koje pokrenemo. Tako on ima utjecaj i kad su u pitanju romantične situacije. Sljedeća dva dana imamo neobično dug prazan hod, pa bi bilo najbolje ako nešto pokrećete po pitanju ljubavi da ovaj tjedan to bude u petak ili nedjelju. Ako se dogovarate za izlazak i spoj ovaj vikend, petak je bolji izbor.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com