HOROSKOP ZA SUBOTU, 9. LIPNJA Napeti aspekti Mjeseca tijekom dana

Do podnevnih sati možemo jače osjetiti teži aspekt Mjeseca i Plutona. Ljutnja i borba za moć lako se sada mogu dogoditi. Učinimo ono što je potrebno kako bismo izbjegli neugodne situacije.

Popodne nije vrijeme da napravimo odluke  vezane uz novac i ljubav jer napeti aspekt Mjeseca i Venere donosi nam nesklad. Sada može doći do sukoba između onog to nam je potrebno i onog što želimo.

Ovaj dan će imati svoje uspone i padove, a prazan hod Mjeseca imamo u večernjim satima i to od subote, 9. lipnja u 21.36 do nedjelje, 10. lipnja u 6.03.

Ako vam je izlazak opcija za ovu subotu, vjerojatno sve što se bude događalo tijekom noći neće imati značajan utjecaj za vas. Najbolje je da ništa ne planirate.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com