“Razmažena” Minea odlučila se na promjenu: Vjerujem da neće proći nezamijećeno

Imam osjećaj da je suradnja s Milanom Vlaović došla baš u pravo vrijeme i vjerujem kako neće proći nezamijećeno. Malo sam razmažena po pitanju suradnji jer su Tonči i Vjekoslava obilježili sve protekle godine moje karijere, a Milana je idealna osoba kojoj sam prepustila “autorsku palicu” s apsolutnim povjerenjem. Željela sam i vizualnu promjenu, a Zoran Aragović je na prvu prepoznao moj senzibilitet i za snimanje video spota mi kreirao nekoliko haljina u kojima sam se doista osjećala ženstveno i senzualno. Sretna sam! Sigurna sam kako će se mnoge žene pronaći u ovom snažnom, emotivnom tekstu i vrlo brzo zapjevati pjesmu “Čovjek s dva lica”, kaže pjevačica Minea o svojoj novoj pjesmi.
– Uživala sam na snimanju video spota u prekrasnoj Istri i kampu Polidor, okružena divnim ljudima i fantastičnom ekipom na čelu s Katjom Restović. Moj partner u spotu, karizmatični plesač Fabris Radin, toliko me nasmijavao da sam ga u našim plesnim kadrovima nagazila barem tri puta. Znam da je danas već uobičajeno osmisliti nekakve provokacije uz novi singl, ali niti je “Čovjek s dva lica” takva pjesma, niti sam ja takva. Moje emocije su uvijek iskrene i jednostavno odbijam kalkulirati. Čak i kad’ se zbog toga “svađam sama sa sobom”.
Minea i njen autorski tim posebno se raduju nastupu na predstojećem CMC Festivalu u Vodicama na kojem će, kao i svake godine, uživati uz brojnu publiku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.