Četrnaest natjecateljica za titulu World Top Model Croatia

Na natjecanju za titulu World Top Model Croatia 2018. 16. lipnja u Korčuli sudjeluje četrnaest manekenki, koje su na ovaj izbor poslale modne agencije iz cijele Hrvatske, a domaćim ljepoticama pridružit će se kao specijalne gošće i pobjednice nacionalnih izbora Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Srbije.

Djevojke će se u resortu Port 9 pet dana pripremati za veliku završnicu koja se  održava u Centru za kulturu pod pokroviteljstvom Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Korčule i Turističke zajednice Korčule.

U glazbenom dijelu nastupaju Jacques Houdek i  jazz pjevačica Dora Škender, a voditeljska uloga povjerena je Borisu Kosmaču.

Da su vrhunske manekenke djevojke će pokazati u večernjim haljinama dizajnerice Ane Edišar i njenog brenda AE design, ljetnoj kolekciji Ive Karčić i kupaćim kostimima Galeb. Uz  prekrasne kreacije djevojke će nositi torbe Bags by Kristina dizajnerice i fotografkinje Kristine Fazinić i cipele Högl, a sve će biti začinjeno šminkom koju potpisuje tim Red Lips, frizurama pod pokroviteljstvom brenda Montibello i njegom koju osiguravaju Institut za ljepotu Dharma i kozmetika Bahelle.

Glasoviti slikar Charles Bilich na izboru će sudjelovati kao član žirija. Osim njega, iz Australije stiže još jedan svjetski poznati umjetnik hrvatskih korijena, redatelj i producent Steve Ravic. Tešku zadaću ocjenjivanja manekenki imat će i vlasnik svjetske licence WTM Fiore Tondi i direktor Croatia Busa Marko Zelenika, vlasnik modnog portala Cromoda Zlatan Ovčina i booker modne agencije Major Model Managenent iz Milana, a žirijem će predsjedavati vlasnica licence World Top Model Croatia Sandra Šerbec.

-Veselimo se još jednom finalu izbora za World Top Model Croatia u čarobnoj Korčuli, a posebno pripremama u koje smo, u suradnji s Turističkom zajednicom, ugradili niz zanimljivih događanja za naše natjecateljice poput vođenog razgleda grada te posjeta manifestacijama “Okusi Korčule” i “Moreška – viteška igra”. Prigoda je ovo da djevojke iz Hrvatske i naše gošće iz regije upoznaju bogatu povijest i ljepote otoka i grada Korčule – kaže organizator i voditelj  projekta Robert Šerbec.

...