“Začin ljubavi” na Novoj TV: Jedan susret bit će dovoljan za savršen plan

Začin ljubavi (Aşk Yeniden) nova je serija o velikom povratku dvoje mladih iz Amerike u Tursku. Dva različita svijeta vođena svojim problemima shvatit će kako imaju jedan zajednički cilj: vratiti svoju slobodu te udaljiti obitelji od petljanja u njihove živote.

Prateći svog muškarca, Zejnep bez pristanka obitelji seli u Ameriku gdje dobije dijete, no s propašću braka propada i njezin život na drugome kontinentu. Fatih, zgodan i bogat mladić, biva poslan na studij u Ameriku iz koje se, razočaran iskustvom, odluči vratiti kući. Slučajan susret u zrakoplovu otkrit će njihovu skrivenu želju: započeti novi život bez uplitanja obitelji. Zejnep sada može odgajati dijete uz prisutnog oca, a Fatih je dobio razlog zašto ne oženiti Irem. Zajednički život uzrokuje negodovanje obiju obitelji, a kad požele otkriti istinu, shvate kako se ništa neće promijeniti. Kad obje obitelji počnu igrati vlastitu igru, Zejnep i Fatih suoče se s neočekivanom prijetnjom.

ZEJNEP TAŠKIN – OZGE OZPIRINČI

25-godišnja Zejnep lijepa je, dražesna i prirodna djevojka s Crnog mora. Katkad je toliko izravna da djeluje neotesano. Izvana je čvrsta kao stijena, no zapravo je krhka srca. Ne voli pokazivati svoje ožiljke. Voli izigravati čvrstu osobu. Obožava svog oca, ali tvrdoglava je poput njega. Ne posustaje lako. Teško priznaje da nema pravo. Ona je borac, dovitljiva je i zabavna. Sin Selim najvrednije je što ima u životu. Za njega bi učinila sve. Zahvaljujući odgoju katkad je konzervativna i konvencionalna. Zato, kad prestane biti konzervativna, učini golemu pogrešku. Izgubila je vjeru u ljubav jer je doživjela težak udarac. Zato je sada Zejnep neprestano na oprezu.

FATIH ŠEKERDŽIZADE – BUGRA GULSOJ

30-godišnji Fatih zgodan je, bogat i dobro obrazovan. Jako mu je stalo do obiteljskih vrijednosti. Nikad mu u životu nije bilo teško, no svejedno je čvrst. Ima hrabro srce koje se može nositi sa svime, ali to će tek postepeno saznati. Strastven je prema stvarima koje voli. Jedino što ga muči jest zadaća koju mu je zadala obitelj. Iako se čini da svi žive za njega, Fatih zapravo sebe žrtvuje za njih. Dok ne ugleda Zejnep, nakon toga više ništa nije isto. Čak ni Fatih ne može vjerovati samomu sebi kad vidi što kao zaljubljen čovjek može učiniti.

IREM ŠENDŽAN – DIDEM SOJDAN

Irem je kći iz obitelji poput Šekerdžizadeovih. Fatihova zaručnica i djevojka koju on mora oženiti prema Mukadesinoj želji. Završila je studij mode te je radila kao model na privatnim revijama. Lijepa je, šarmantna i jako ambiciozna. Uviđa da voli Fatiha nakon što ga izgubi. Čini sve kako bi rastavila Zejnep i Fatiha.

SELIN ŠEKERDŽIZADE – NILAJ DENIZ

Fatihova 18-godišnja sestra Selin lijepa je i draga djevojka. Nema briga u životu. Za razliku od brata, ona majku nikad ne shvaća ozbiljno. Na sve pristane, ali napravi po svom. Ovisna je o društvenim mrežama. Ima širok krug prijatelja. Nikad se ne hvali novcem već je vrlo skromna. Samouvjerena je i s lakoćom se odnosi prema ljudima.

Uzbudljive nastavke ove zanimljive serije o ljubavi koja prelazi i obiteljske probleme ne propustite od 11. lipnja u 18.15 sati na Novoj TV.

(Aşk Yeniden), Turska, 2015.

Redatelj: Ersoy Güler

Glume:

Özge Özpirinçci…..  Zeynep Taşkın

Buğra Gülsoy …..  Fatih Şekercizade

Irem Šendžan – Didem Sojdan

Selin Šekerdžizade – Nilaj Deniz

Tülin Oral …..  Gülsüm Şekercizade

Tamer Levent…..  Şevket Taşkın