HOROSKOP ZA UTORAK, 12. LIPNJA Pripremite se za planetarne promjene

Prazan hod Mjeseca imamo od 5.28 do 8.52 nakon čega će Mjesec ući u znak Blizanaca. Sad će nas Mjesec poticati da se sljedeća dva dana družimo, povezujemo i putujemo.

Prije nego što Merkur u večernjim satima uđe u znak Raka, činit će manji aspekt  koji ukazuje na potencijalno impulzivne odluke. Uobičajeno je da nije mudro donositi brze odluke  na dan kada Merkur mijenja znakove.

Sljedećih nekoliko tjedana vjerojatno ćemo biti više zainteresirani za obiteljske stvari i događaje u svijetu. Kuhanje je zabavnije kad je Merkur u znaku Raka. Merkur će ostati u znaku Raka do 29. srpnja. Informacije, govori i dokumenti koji se odnose na nekretnine, dom i obitelj sad će biti aktualni.  

Kako lipanj  prolazi, bilo bi dobro da obratimo pozornost na činjenicu da se  Mars polako priprema za svoj retrogradni hod na 9. stupnju Vodenjaka, 26. lipnja.

Ako imate osobne planete (Sunce, Mjesec, Venera ili Mars) između 6. i 12. stupnja bilo kojeg fiksnog znaka (Bik, Lav, Škorpion ili Vodenjak) počnite se pripremati za vruće ljeto. U nadolazećim tjednima izazov će biti na održavanju ravnoteže. Ono što će se sigurno događati je to da ćete biti izazvani. Kuća koja sadrži znak Vodenjaka govori o području vašeg života gdje ćete osjetiti tu provokaciju.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com