HOROSKOP ZA SRIJEDU, 13. LIPNJA Dan pun iznenađenja

Srijeda nam donosi zanimljive razgovore. Merkur koji se sada nalazi u osjetljivom znaku Raka, čini uzbudljiv aspekt prema inovativnom Uranu koji nam pruža promjene. Očekujmo dan pun iznenađenja.

Mlad Mjesec imamo danas  na 22. stupnju Blizanca u večernjim satima, kada ćemo započeti novi ciklus emocionalnog rasta.  U Blizancima počinjemo novi ciklus razumijevanja i komunikacije. Provedimo dan u formiranju novih misli, ideja i načinu izražavanja. Sad imamo jedinstvenu priliku  za stvaranje promjena i da postanemo prilagodljivi za nove ideje i novi način življenja.

Malo prije ponoći, Venera, planet naših najdubljih vrijednosti, ljubavi i resursa, ulazi u razigranog Lava. Venera će u Lavu biti do 9. srpnja i svi ćemo zahtijevati malo više pažnje i obožavanja. Potreba da se bude u središtu pozornosti, strastvenost kao i ljubavne drame bit će aktualni sljedećih mjesec dana. Vrijeme je za zabavu.

Prazan hod Mjeseca imamo od srijede, 13. lipnja u 21.43 do četvrtka, 14. lipnja u 9.19.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com